Op naar een uitverkocht uitvak: voor €5,- mee naar NEC!

Op zondag 13 november (12.15 uur) speelt ons RKC Waalwijk uit in Nijmegen tegen NEC! In de laatste officiële wedstrijd van 2022 gaan we voor een uitverkocht uitvak om de boys maximaal te supporten tijdens deze wedstrijd.

Voor €5,- mee naar NEC!

Voor dit uitduel geldt een speciale ticketactie, waarbij alle bus- en autotickets verkrijgbaar zijn voor slechts €5,00 per persoon! RKC Waalwijk wil op deze wijze haar trouwe supporters bedanken voor hun steun in de eerste seizoenshelft.

De kaartverkoop start op vrijdag 28 oktober (09.00 uur) en loopt tot donderdag 10 november (17.00 uur). Zowel in de fanshop als online zijn de tickets te bemachtigen. Je dient in het bezit te zijn van een club- of seizoenkaart om een omwisselbiljet aan te kunnen schaffen.

Reisinformatie: Bus

Voor het uitduel tegen NEC zijn er maximaal 450 buskaarten beschikbaar. De bussen zullen op zondag 13 november om 10.15 uur vertrekken vanaf het Mandemakers Stadion. Zorg dat je uiterlijk om 9.45 uur op locatie aanwezig bent. Zoals altijd vindt het omwisselen van het omwisselbiljet plaats in Sportcafé De Fietsenstalling en ben je hier ook welkom voor een drankje!

Reisinformatie: Auto

Er zijn maximaal 50 autokaarten beschikbaar voor dit uitduel. Het omwisselen van je omwisselbiljet per auto is vanaf 11.45 uur mogelijk op de parkeerplaats van het uitvak van het Goffertstadion. Een parkeerkaart is aan te schaffen voor €1,00 per stuk.

Benodigde documenten

Wanneer je de uitwedstrijden van ons RKC bezoekt heb je vier documenten nodig:

  • Geldig legitimatiebewijs
  • Seizoenkaart of clubkaart
  • Omwisselbiljet voor de bus of de auto
  • Parkeerkaart (bij auto)

Vragen?
Mocht je vragen hebben kan je terecht bij het secretariaat van RKC Waalwijk. Kom langs op locatie of neem contact op via: (0416) 33 43 56 of info@rkcwaalwijk.nl.