Kaartverkoopinformatie RKC Waalwijk - SC Cambuur

Tijdens onze volgende thuiswedstrijd, op zaterdag 17 september (20.00 uur), ontvangen we SC Cambuur! Rondom deze belangrijke wedstrijd wordt het Willy Naessens Fanplein bovendien omgetoverd tot Duitse Biergarten, want voorafgaand aan deze wedstrijd organiseert RKC Waalwijk een Oktoberfest!

Oktoberfest

Jouw zaterdagavond begint √©n eindigt deze dag bij RKC! Vanaf 18.00 uur zal het Fanplein en Sportcaf√© De Fietsenstalling geopend zijn en volledig in Duitse sferen zijn gehuld. Aansluitend hierop opent het Mandemakers Stadion haar deuren voor de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur, waarbij hopelijk het feestje op de tribunes wordt voortgezet! 

Kaartverkoopinformatie

De restricties voor deze wedstrijd zijn 4 op 1 voor seizoenkaarthouders en 2 op 1 voor clubkaarthouders. De verkoop voor losse kaarten start op maandag 5 september om 09.00 uur. Online tickets zijn te koop via tickets.rkcwaalwijk.nl. Offline tickets voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar in de RKC Waalwijk Fanshop, waar ook kinderkaarten te koop zijn. Deze is geopend op maandag, woensdag & vrijdag van 09.00 - 12.00 uur & 13.00 - 17.00 uur. Ook op de wedstrijddag kan je hier, vanaf 1,5 uur voor de aftrap, nog terecht voor je kaarten en het scoren van jouw merchandise!