Kaartverkoopinformatie RKC Waalwijk - Sparta Rotterdam

Op zondag 2 oktober (16.45 uur) speelt RKC Waalwijk opnieuw een belangrijke thuiswedstrijd! Deze zondagmiddag ontvangen we Sparta Rotterdam. Dit duel is bovendien ideaal voor de jongere RKC'ers, want voorafgaand aan de wedstrijd is het Willy Naessens Fanplein omgetoverd tot RiKCy's Festival!

RiKCy's Festival

Het Fanplein zal voor de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam vanaf 14.45 uur worden omgetoverd tot een speelparadijs voor de jongste RKC'ers! Natuurlijk mag RiKCy hier zelf niet bij ontbreken en zal ook hij van de partij zijn. Bovendien is er voor kinderen deze middag genoeg te doen! Zien we jou ook bij RiKCy's Festival?

Kaartverkoopinformatie

De (extra) kaartverkoop voor losse kaarten start op vrijdag 9 september om 09.00 uur. Voor dit thuisduel geldt vrije verkoop. Dit betekent dat ook voetballiefhebbers zonder seizoen- of clubkaart een ticket kunnen kopen! Online tickets zijn te koop via tickets.rkcwaalwijk.nl. Offline tickets voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar in de RKC Waalwijk Fanshop, waar vanaf heden ook de sinds kort verkrijgbare kinderkaarten te koop zijn. Deze is geopend op maandag, woensdag & vrijdag van 09.00 - 12.00 uur & 13.00 - 17.00 uur. Ook op de wedstrijddag kan je hier, vanaf 1,5 uur voor de aftrap, nog terecht voor je kaarten en het scoren van jouw merchandise!