Kaartverkoopinformatie RKC Waalwijk - Willem II

Dinsdag 21 september (21.00 uur) is het dan eindelijk zover: de thuiswedstrijd tegen Willem II! Wil jij bij deze derby aanwezig zijn in het Mandemakers Stadion? Lees dan onderstaande kaartverkoopinformatie!

Voor dit duel geldt dat enkel seizoenkaarthouders 21/22 extra kaarten bij kunnen kopen, met een restrictie van 2 op 1. De kaartverkoop start dinsdagochtend 14 september 2021 om 9.00 uur. Tickets bijkopen kan voor ieder vak op de publieke tribune, met uitzondering van vak JJ. Schaf je tickets aan via mijn.rkcwaalwijk.nl of in de RKC Waalwijk Fanshop. De RKC Waalwijk Fanshop is geopend op dinsdag en donderdag, van 09.00 tot 12.00 uur & 13.00 tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag is de stadionkassa bovendien gesloten.

Heb je geen seizoenkaart? Bestel hem via onderstaande button! Je verzekert jezelf dan niet alleen van een plekje tegen Willem II, maar ook bij alle andere competitiewedstrijden in het Mandemakers Stadion.

Ticketprijzen RKC Waalwijk - Willem II

Online

VAKPRIJS
GG€ 37,50
FF-HH€ 33,75
EE-ES-KC€ 30,-

Fanshop

VAKPRIJS
GG€ 40,-
FF-HH€ 35,-
EE-ES-KC€ 32,50
Sportcafé De Fietsenstalling heropend

Het gerenoveerde en vernieuwde sportcafé De Fietsenstalling zal voorafgaand aan de wedstrijd haar heropening maken! Vanaf 19.00 uur is iedere RKC'er hier van harte welkom om iets te eten of drinken. Om het sportcafé voorafgaand aan de wedstrijd te mogen bezoeken is een geldig wedstrijdticket, evenals test- of vaccinatiebewijs nodig. Net als in de horeca is het echter wel verplicht om zoveel als mogelijk te blijven zitten. Ook na afloop is De Fietstalling geopend. Om 23.30 uur sluiten de deuren. Het Mandemakers Stadion is bovendien geheel rookvrij.

Entree

RKC Waalwijk volgt de maatregelen en protocollen vanuit de overheid en KNVB. Dit houdt in dat alle bezoekers vanaf 13 jaar bij binnenkomst een geldige QR-code in de CoronaCheck-app dienen te tonen. Om wachtrijen te voorkomen raden we aan om je seizoenkaart/wedstrijdticket, identiteitsbewijs en QR-code bij de hand te hebben voor een soepele doorstroom.

Bij iedere ingang van het Mandemakers Stadion staan dranghekken. Dit om de extra controle prettig te laten verlopen. Aan het begin van het dranghek wordt je QR-code i.c.m. je legitimatie gecheckt, bij de toegangspoort enkel nog het toegangsbewijs.

CoronaCheck-app

Vanwege de coronamaatregelen geldt Testen voor Toegang. Naast een wedstrijdkaart is een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs verplicht, waarna je bij de stadionpoorten je QR-code uit de CoronaCheck-app kan laten scannen. Bij het testen is het van belang dat je je binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd een sneltest doet via testenvoortoegang.nl

Met de CoronaCheck-app maak je van je negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs een QR-code, wat een geldig testbewijs is voor toegang tot de wedstrijd. Download de CoronaCheck-app via Apple of de PlayStore.

Aandachtspunten

  • Alleen met de combinatie van je testbewijs/vaccinatiebewijs (de QR-code in de CoronaCheck-app), je identiteitsbewijs en je wedstrijdkaart heb je toegang.
  • Alleen testuitslagen via testenvoortoegang.nl zijn geldig (een negatieve testuitslag van bijvoorbeeld de GGD of een zelftest is niet geldig).
  • Voor de activiteiten en evenementen met Testen voor Toegang geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen.
  • Vragen over Testen voor Toegang? Kijk op https://www.testenvoortoegang.org/ of bel 088-7770809. RKC Waalwijk kan je hierbij niet helpen.