Voor €5,- mee naar Vitesse – RKC Waalwijk!

Na de eerste awayday tegen FC Emmen reist RKC Waalwijk op zaterdag 27 augustus (18.45 uur) af naar Arnhem voor het tweede uitduel tegen Vitesse. Support de Geelblauwen voor slechts €5,- in GelreDome!

Met deze actie gaan we dan ook voor een vol uitvak in Arnhem! Hierbij wil RKC Waalwijk Vitesse bedanken dat zij de tickets beschikbaar stellen om een (sfeer)vol uitvak te creëren. Doordat RKC Waalwijk grotendeels de kosten van het busvervoer op zich neemt, kan iedere RKC'er voor slechts €5,- naar deze wedstrijd.

De kaartverkoop start op dinsdag 16 augustus om 16.00 uur en loopt tot donderdag 25 augustus 17.00 uur. Via tickets.rkcwaalwijk.nl en in de RKC Waalwijk Fanshop is voor slechts €5,- een auto- of buskaart te koop. Je dient een club- of seizoenkaart te hebben om een omwisselbiljet aan te kunnen schaffen. De limiet is één ticket per persoon.

Stappenplan

Het aanschaffen van je auto- of buskaart kan snel & eenvoudig via: mijn.rkcwaalwijk.nl. Volg onderstaand stappenplan en koop jouw awaydayticket!

1. Ga naar: mijn.rkcwaalwijk.nl.
2. Klik op inloggen en vul jouw gegevens in.
3. Ga naar het kopje: tickets & seizoenkaarten.
4. Klik onder de betreffende wedstrijd op: koop tickets.
5. Selecteer de gewenste vervoersmethode en het aantal tickets (je hoeft jouw eigen kaart niet te koppelen! Enkel als je (ook) voor een ander besteld heb je de 'koppelen'-button nodig).
6. Klik op: Bekijk items.
7. Ga akkoord met de algemene voorwaarden, rond je bestelling af en ontvang jouw ticket(s) in je mailbox.

Reisinformatie: bus

De bussen zullen op zaterdag 27 augustus om 16.30 uur vertrekken vanaf de parkeerplaats van het Mandemakers Stadion. Zorg dus dat je uiterlijk om 16.00 uur op locatie aanwezig bent! Het omwisselen van je omwisselbiljet vindt plaats in Sportcafé De Fietsenstalling. Hier ben je ook van harte welkom voor een drankje!

Reisinformatie: auto

Het omwisselen van je omwisselbiljet per auto is op de wedstrijddag mogelijk vanaf 17.45 uur bij de parkeerplaats van het uitvak van GelreDome. Een parkeerkaart is aan te schaffen voor €1,- per stuk.

Sportcafé De Fietsenstalling

Traditiegetrouw zal Sportcafé De Fietsenstalling voorafgaand aan Vitesse - RKC Waalwijk geopend zijn. Het Sportcafé zal die zaterdag geopend zijn vanaf 15.00 uur om samen toe te leven naar een sfeervolle awayday!

Benodigde documenten

Wanneer je de uitwedstrijden van ons RKC bezoekt heb je vier documenten nodig:

  • Geldig legitimatiebewijs
  • Seizoenkaart of clubkaart
  • Omwisselbiljet voor de bus of de auto
  • Parkeerkaart (bij auto)

Vragen?
Mocht je vragen hebben kan je terecht bij het secretariaat van RKC Waalwijk. Kom langs op locatie of neem contact op via: (0416) 33 43 56 of info@rkcwaalwijk.nl.