Circa 700 seizoenkaarthouders welkom bij RKC Waalwijk – NAC Breda!

Yes, we mogen weer! Op dinsdag 18 augustus 2020 om 19.00 uur neemt ons RKC het in eigen huis op tegen buurman NAC. RKC Waalwijk is verheugd om bekend te mogen maken dat bij deze wedstrijd gedeeltelijk publiek aanwezig kan en mag zijn. Wel zal je stadionbezoek volledig anders zijn dan normaal, dus lees hieronder alle belangrijke informatie over het duel.

Pilot
Deze oefenwedstrijd geldt als pilot voor de wedstrijden in het nieuwe Eredivisieseizoen. De beschikbare stoelen zullen zich op anderhalve meter afstand van elkaar bevinden en zijn uitsluitend beschikbaar voor seizoenkaarthouders. Het duel is voor seizoenkaarthouders 2020-2021 gratis te bezoeken. Bij de wedstrijd tegen NAC zijn er nog geen familievakken of jongerenrangen. Hierdoor is de capaciteit voor deze wedstrijd ca. 700 publieke plaatsen. RKC Waalwijk doet onderzoek naar uitbreiding van deze capaciteit. Onder andere een succesvol verloop rondom de oefenwedstrijd(en) zal hier in positieve zin aan bijdragen. We vragen dan ook iedereen die naar het stadion komt zich aan de richtlijnen te houden, hiervoor verwijzen we je naar het einde van dit bericht. We willen met klem benadrukken dat het voor iedereen anders zal zijn en dus vraagt het om geduld en begrip. Kijk goed naar je ingang, de looppaden, trap-, rij- en stoelnummer voordat je het stadion binnen gaat. Des te beter we het met elkaar regelen, hoe langer we met zoveel mogelijk publiek mogen spelen, ben je daarvan bewust. Let goed op elkaar, houd 1,5 afstand en vergeet ook zeker niet om te genieten!

Start verkoop
Seizoenkaarthouders kunnen een kaart bemachtigen vanaf vrijdag 7 augustus 10:00 uur. Dit doe je door in te loggen op mijn.rkcwaalwijk.nl. Alle seizoenkaarthouders kunnen vanaf dat moment proberen een kaart bemachtigen, zolang de voorraad strekt (VOL = VOL). Ook de vakken JJ en KK (uitvak) zijn beschikbaar. Alle plekken worden deze wedstrijd als gelijk beschouwd, je kan dus in ieder willekeurig publiek vak een kaartje bemachtigen. Kies je stoel en ga naar je winkelmandje. Het bedrag zal automatisch 0 euro zijn. Er zal een e-ticket worden toegestuurd die je vanaf 1,5 uur voorafgaand aan de wedstrijd kan laten scannen bij het stadion. Seizoenkaarthouders kunnen één kaart per persoon bestellen. Let er wel op dat de e-tickets persoonsgebonden zijn het daardoor niet mogelijk is om deze over te dragen. RKC Waalwijk adviseert haar supporters om online jouw kaartje te bemachtigen.

Veiligheidsmaatregelen
RKC Waalwijk stelt de veiligheid & gezondheid van de mensen die zich begeven in het Mandemakers Stadion uiteraard voorop. Daarom gelden er voor onbepaalde tijd aanvullende maatregelen, die vind je tevens onderaan dit bericht. Eén daarvan is dat vanaf het seizoen 2020/2021 het Mandemakers Stadion geldt als rookvrije zone. Wat betreft publiek heeft de club als uitgangspunt om zoveel mogelijk supporters te verwelkomen waarbinnen RKC Waalwijk de veiligheid kan waarborgen en voldoet aan alle veiligheidsmaatregelen. De club wil haar supporters dus ook vriendelijk verzoeken zich aan de reglementen te houden. Kijk bij je komst naar het stadion goed in welk vak je zit, via welke ingang je het stadion binnen moet treden, welke trapopgang je hebt en wat je rij- en stoelnummer is. Op naar een mooi seizoen RKC’ers!

Algemene regelingen:
** Vermijd drukte **
** Houd 1,5 meter afstand **
** Regelmatig handen wassen **
** Let een beetje op elkaar **
** Volg de aanwijzingen van het personeel op **
** Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog **
** Blijf thuis bij verkoudheidsklachten en/of koorts **
** Het Mandemakers Stadion is vanaf dit seizoen rookvrij **