RKC Waalwijk contracteert Nicolas Olsak tot medio 2021

De middenvelder komt transfervrij over van het Israëlische Maccabi Netanya. Olsak tekent een contract tot komende zomer en sluit vandaag direct aan bij het eerste elftal.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ‘’We zijn uiteraard erg blij met de komst van Nicolas. Hij is een veelzijdige en dynamische middenvelder die goed past in de visie op voetbal zoals wij die voor ogen hebben. We heten hem dan ook van harte welkom in Waalwijk.’’  

Nicolas Olsak
Nicolas - Nico - Olsak (28) groeide op in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, waarna hij in zijn jeugd emigreerde naar de Verenigde Staten. De middenvelder begon hier zijn carrière bij Belmont Bruins. Hierna leidde zijn carrière hem naar Israël, waar hij speelde voor Kabilio Jaffa, Ramat haSharon en recentelijk Maccabi Netanya, waar hij de afgelopen vier seizoenen actief was en in 2017 promoveerde naar de Israëlische Eredivisie. Buiten de Argentijnse nationaliteit beschikt Olsak ook over een Israëlisch en Pools paspoort.

Na de komst van James Efmorfidis, Kostas Lamprou en Thierry Lutonda is Nicolas Olsak de vierde aanwinst van de Geelblauwen dit seizoen.