Open Dag & gratis toegang RKC Waalwijk - SC Cambuur

Op zaterdag 30 juli 2022 speelt RKC Waalwijk haar laatste oefenduel voorafgaand aan het Eredivisieseizoen 22/23. In het Mandemakers Stadion zal SC Cambuur de sparringpartner zijn. Bovendien wordt rondom deze wedstrijd ook de Open Dag georganiseerd! Lees hieronder extra informatie over deze dag!

RKC Waalwijk - SC Cambuur

Zoals gezegd wordt er tegen de mede-Geelblauwen geoefend op zaterdag 30 juli (18.00 uur), deze wedstrijd is voor iedereen vrij toegankelijk. Voor dit oefenduel hebben alle seizoenkaarthouders 22/23 gratis toegang met hun seizoenkaart. Geen seizoenkaart? Maak je account hier aan en reserveer maximaal 2 gratis kaarten per persoon aan. De kaarten zijn te reserveren via tickets.rkcwaalwijk.nl of in de Fanshop.

Open Dag RKC Waalwijk 2022

Rondom het oefenduel tegen Cambuur zal ook de Open Dag worden georganiseerd! 30 juli is iedere RKC'er vanaf 16.30 uur van harte welkom. Op het Willy Naessens Fanplein zal er voor jong en oud voor ieder wat wils te doen zijn. Zo is er een DJ, springkussen, snelheidsmeter voor kinderen, verschillende stands met nieuwe merchandise, origineel gedragen trainingspakken van de selectie van afgelopen seizoen en uiteraard een hapje en drankje. Ook is de RKC Waalwijk Fanshop geopend voor het kopen van jouw nieuwe wedstrijdtenues, seizoenkaarten en merchandise! 

De aftrap van de oefenwedstrijd is om 18:00 uur. Na afloop van de wedstrijd vindt er op het Fanplein bovendien een handtekeningsessie met de selectie plaats en zal in Sportcafé De Fietsenstalling live Ajax - PSV om de Johan Cruijff Schaal worden uitgezonden.

Programma
​​​​​​​
16:30 uur                | Opening Willy Naessens Fanplein & Fanshop
18:00 uur                | Aftrap RKC Waalwijk - SC Cambuur
20:00 - 20.30 uur    |  Handtekeningen op het Fanplein
20.00 - 21.45 uur    | Ajax - PSV (Johan Cruijff Schaal) live in Sportcafé De Fietsenstalling
23:00 uur                | Einde Open Dag