RKC ontvangt koploper Ajax in leeg Mandemakers Stadion

Morgen staat de thuiswedstrijd tegen Ajax op het programma. Helaas zal dit duel achter gesloten deuren moeten worden afgewerkt. Desalniettemin zullen de Geelblauwen gebrand zijn op een resultaat tegen de koploper van de Eredivisie. 

RKC Waalwijk

De mannen van trainer Joseph Oosting staan na het gelijkspel tegen FC Groningen, van voor de interlandperiode, op de veertiende plaats. De Geelblauwen haalden tot nu toe elf punten uit twaalf wedstrijden. Waar het Mandemakers Stadion angstvallig stil zal blijven, zal RKC tegen de koploper maar wat graag willen stunten.

Ajax

Als regerend landskampioen maakt Ajax opnieuw een uitstekende indruk dit seizoen. In de Eredivisie zijn de Amsterdammers momenteel koploper, terwijl ook in de Champions League hoge ogen worden gegooid. Toch werd er in de laatste twee competitieduel twee keer gelijkgespeeld, tegen Heracles en Go Ahead Eagles. De Amsterdammers pakten tot nu toe 27 punten in twaalf wedstrijden, waarmee ze op de eerste plaats staan. Opvallend is dat Ajax in die twaalf duels 37 keer tot scoren kwam en slechts twee doelpunten incasseerde. Maar zoals vermeld lukte het de Heraclieden en de Eagles in de afgelopen weken om 0-0 te spelen tegen de titelfavoriet.

Arbitrage

De wedstrijd van zondagmiddag staat onder leiding van Allard Lindhout. Hij wordt geassisteerd door de heren Bluemink en De Nas. Vierde official is de heer Bos. Vanuit Zeist wordt de wedstrijd gevolgd door VAR en AVAR Cantineau en Ketting.

Live

Helaas kunnen er aanstaande zondagmiddag geen supporters bij zijn. RKC Waalwijk – Ajax is alsnog live te volgen via ESPN 1! De wedstrijd is bovendien ook te beleven via ons Twitter-verslag of Instagram Stories. Daarnaast zal Langstraat FM (106.8) zoals altijd het duel live verslaan.

TOTO WedWekker

Zet in en win met TOTO! De TOTO WedWekker van deze week:

RKC Waalwijk wintx 18,50

Speel bewust 18+