RKC Waalwijk betreurt ongeregeldheden rondom thuisduel tegen PEC Zwolle

Waar RKC Waalwijk afgelopen zaterdag tegen PEC Zwolle gesteund werd door een vol Mandemakers Stadion, betreurt het de club dat een kleine groep personen zich rondom deze thuiswedstrijd ernstig heeft misdragen.

Op verzoek en uitnodiging van een gedeelte van de RKC-fans was er een groep Belgische supporters in het stadion aanwezig om ons RKC in deze belangrijke wedstrijd extra te supporten. Al snel werd duidelijk dat zij andere intenties hadden, zich misdroegen in het stadion en leidde dit buiten tot hevige confrontaties en vechtpartijen. RKC betreurt het dat veel welwillende supporters angstige momenten hebben meegemaakt en hier getuige van waren. Het mag duidelijk zijn dat deze personen niets in het Mandemakers Stadion te zoeken hebben gehad.

RKC Waalwijk biedt haar oprechte excuses aan voor deze ongeregeldheden en zal er alles aan doen om de daders te identificeren en straffen.

Laten we de komende twee thuiswedstrijden met z’n allen zorgen voor een vol Mandemakers Stadion, het elftal op een positieve manier supporten en gezamenlijk strijden voor handhaving in de Eredivisie.