RKC Waalwijk en Cookaholics intensiveren samenwerking in het Mandemakers Stadion

RKC Waalwijk en Cookaholics intensiveren per 1 juli 2020 de samenwerking. De creatieve cateringpartner van de Geelblauwen, die is gehuisvest in het Mandemakers Stadion, zal vanaf heden buiten wedstrijddagen de horeca & evenementen in het stadion in beheer gaan nemen.

Commercieel directeur Willem van der Linden: ''De samenwerking beviel RKC en Cookaholics vanuit beide kanten dermate goed, dat we ervoor hebben gekozen om deze te intensiveren. Per 1 juli zal Cookaholics verantwoordelijk worden voor het uitvoeren van feesten, partijen en vergaderingen in het Mandemakers Stadion. We hebben er als RKC alle vertrouwen in dat Cookaholics op deze unieke locatie ook hier hun kracht kan laten zien, door met hun passie voor lekker eten en drinken voor een totaalbeleving te zorgen.'' 

Cookaholics
Sinds enkele jaren zijn RKC en Cookaholics aan elkaar verbonden als creatieve cateringpartner tijdens thuiswedstrijden van de Geelblauwen. Keer op keer zorgden zij dat er op het gebied van eten & drinken voor de zakelijke gasten niets ontbrak. Cookaholics is begonnen met enthousiasme. Met passie om mooie en fijne dingen te creëren die “toevallig” te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.