RKC Waalwijk in uitverkocht stadion tegen Feyenoord

Zaterdagavond 4 november speelt RKC Waalwijk in een uitverkocht Mandemakers Stadion tegen regerend landskampioen Feyenoord! Net als eerder dit seizoen tegen Ajax is er geen kaart meer te krijgen. Kom je naar het stadion? Lees dan hier alles wat je moet weten!

Openingstijden

Zaterdagavond openen het Willy Naessens Fanplein en de Fanshop om 16.45 uur. Een half uur later opent ook het Mandemakers Stadion om 17.15 uur haar deuren. In de Fanshop kun je deze keer niet terecht voor tickets, want de wedstrijd tegen de Rotterdammers is volledig uitverkocht! Het belooft dus een drukke avond te worden. Kom op tijd naar het Mandemakers Stadion, Kom op tijd naar het Mandemakers Stadion om lange wachttijden te voorkomen.

Nieuwe Fanartikelen

In de Fanshop is het uiteraard wel mogelijk om al jouw favoriete RKC Waalwijk Fanartikelen te scoren. Deze week zijn daar de veelgevraagde presentatiepakken, trainingstruien en trainingsbroeken bij gekomen. Uiteraard zijn deze morgen ook beschikbaar in de Fanshop of de merchandisekraam op het Willy Naessens Fanplein.

Samen rijden naar RKC Waalwijk met Slinger

Kom je met de auto naar het Mandemakers Stadion en heb je nog een plekje over? Of zoek je juist nog een rit naar Waalwijk? Via onze nieuwe carpooltool kun je makkelijk je rit naar het stadion regelen. Hoe het werkt? Bekijk dat hier!

Volgende thuiswedstrijd

Op 'Den Elfde van de Elfde' speelt RKC Waalwijk opnieuw een thuiswedstrijd. Deze avond is Go Ahead Eagles de tegenstander. Scoor nu je tickets voor 11 november, 18.45 uur en trap samen met ons het Carnavalsseizoen af!