RKC Waalwijk ontvangt PEC Zwolle in goed gevuld Mandemakers Stadion

RKC Waalwijk speelt morgen, zaterdag 23 april, om 20.00 uur een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle.

RKC Waalwijk

De vorige speelronde is alweer bijna twee weken geleden. Op 10 april werd er in Eindhoven met 2-0 verloren van PSV. RKC-goalie Etienne Vaessen wist met enkele uitstekende reddingen te onderscheiden in de Lichtstad. Tegen de Zwollenaren wordt het eerste duel gespeeld dat valt onder de passe-partout. Die is nog altijd online en in de Fanshop voor €19,40 te verkrijgen.

PEC Zwolle

De ploeg van Dick Schreuder draait de tweede seizoenshelft uitstekend en is van de laatste plek af. Vorige speelronde wisten de Blauwvingers in eigen huis knap te winnen van AZ. Met goals van Gervane Kastaneer en Daishawn Redan werden de Alkmaarders met 2-1 over de knie gelegd. Door deze overwinning zal de ploeg uit Zwolle met vertrouwen richting Waalwijk afreizen.

Balans

In competitieverband stonden de ploegen 21 keer eerder tegenover elkaar. Zes keer wist ons RKC de drie punten te behalen, PEC Zwolle lukte dat vijf keer. Tien keer eindigde het duel in een puntendeling. De vorige editie, waarbij PEC-doelman Kostas Lamprou het RKC-doel verdedigde, eindigde in 1-1 door een doelpunt van Finn Stokkers. Eerder dit seizoen bleef het in Zwolle bij 0-0.

Arbitrage

De scheidsrechter van de wedstrijd is Jochem Kamphuis. Hij wordt geassisteerd door de heren Diks en Ozinga. De vierde official is de heer Ruperti. In Zeist zitten de heren Dieperink en Kucukerbur als VAR en AVAR.

Live

RKC Waalwijk – PEC Zwolle is live te zien op ESPN 2! Via ons Twitter-verslag is de wedstrijd ook live te beleven. En zoals altijd zal Langstraat FM (106.8) live verslag doen van de wedstrijd.

TOTO WedWekker

Speel mee met de TOTO WedWekker en win!

RKC Waalwijk wint beide helftenx 8,90

Wat kost gokken jou? Stop de tijd. 18+