De eDivisie gaat weer van start!

RKC Waalwijk wordt dit seizoen in de eDivisie opnieuw vertegenwoordigd door Jaap van Alphen en Leroy Miggels. Vanaf volgende week hervat de FIFA-competitie zich, waarbij Jaap en Leroy de Geelblauwe kleuren zullen verdedigen.

Het seizoen 21/22 wordt de derde jaargang waarin RKC Waalwijk als Eredivisionist zal deelnemen aan de eDivisie. In de voorgaande jaren werden al mooie resultaten geboekt, zoals het bereiken van de Finals en overwinningen op Ajax en AZ. Aanstaande dinsdag start het nieuwe seizoen van eDivisie direct met een clash voor Jaap en Leroy, wanneer ze spelen tegen Willem II.

Vernieuwde KPN eDivisie

Het komende KPN eDivisie-seizoen wordt vernieuwd. De 18 eredivisieclubs spelen één seizoen met elke dinsdag één speelronde. Met € 50.000 aan prijzengeld, een kampioensschaal en drie Global Series Playoff-plekken om voor te strijden belooft het een beter en spectaculairder seizoen dan ooit te worden. Via de KPN eDivisie kunnen de spelers zich kwalificeren voor het voorstadium van de FIFAe eWorld Cup, het wereldkampioenschap in EA SPORTS FIFA 22.