RKC Waalwijk presenteert: Bavaria Bierproeverij!

In samenwerking met partner Bavaria organiseert RKC Waalwijk exclusief voor haar seizoenkaarthouders een online bierproeverij! Onder leiding van één van Nederlands bekendste bierexperts wordt u meegenomen in de wereld van bier.

Rick Kempen is Bierambassadeur en biersommelier. Sinds 1998 is hij werkzaam voor Bier&cO, en heeft hij de bierrevolutie in Europa zien doorbreken – mede door de importbieren die Bier&cO naar Europa haalde. Bier heeft nog maar weinig geheimen voor Rick, waar hij onder het genot van een glaasje graag over vertelt. 

Proeverij

De online bierproeverij vindt plaats op vrijdagavond 12 februari en zal maximaal 75 minuten duren (16.15-17.30 uur). Voor deze proeverij zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, waardoor er op 8 februari zal worden geloot tussen alle aanmeldingen. Mensen die zijn ingeloot ontvangen die dag bericht. Deelnemers ontvangen thuis hierna een eigen bierpakket voor tijdens de proeverij.

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in om jezelf in te schrijven! Inschrijven kan tot en met 7 februari 2021. Zoals eerder vermeld zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, waardoor er op 8 februari zal worden geloot tussen alle aanmeldingen. Mensen die zijn ingeloot ontvangen die dag bericht. 

Let op: deelname geldt vanaf 18 jaar. 

BAVARIA BIERPROEVERIJ

INSCHRIJVEN BAVARIA BIERPROEVERIJ
Op vrijdagmiddag 12 februari (16.15-17.30 uur) organiseert RKC Waalwijk in samenwerking met partner Bavaria en Bier&cO de de Bavaria Bierproeverij.
* Velden zijn verplicht