RKC Waalwijk presenteert nieuw eSports duo

Het nieuwe seizoen in de KPN eDivisie staat op het punt van beginnen. RKC Waalwijk heeft twee nieuwe eSporters die de club gaan vertegenwoordigen. Dani Hagebeuk en Levi Arler zullen komend seizoen, samen met Jaap van Alphen, de Geelblauwen gaan vertegenwoordigen. 

Dani Hagebeuk en Levi Arler

De 25-jarige Dani Hagebeuk werd bekend in februari 2017, toen Ajax hem contracteerde als eSporter. Hagebeuk werd na Koen Weiland de tweede eSporter van de Amsterdammers en wist vier keer landskampioen te worden. Vooral het eerste seizoen in de KPN eDivisie maakte hij indruk, Dani Hagebeuk werd ongeslagen landskampioen. Ook werd Hagebeuk één keer Europees kampioen en vertegenwoordigde hij de KNVB in de FIFAe Nations Cup. 

De 19-jarige Levi Arler, afkomstig uit Amersfoort, speelt al sinds zijn zestiende op competitief niveau. Voor Arler wordt het zijn eerste seizoen op het hoogste niveau en in een echte eSports competitie. 

Ook Jaap van Alphen is onderdeel van RKC Waalwijk eSports. De geboren Waalwijker kwam vorig seizoen al uit namens de Geelblauwen en krijgt komend seizoen dus twee nieuwe teamgenoten. De KPN eDivisie gaat dinsdag 7 november weer van start. RKC Waalwijk speelt om 17.30 uur tegen Excelsior Rotterdam. De wedstrijden in de KPN eDivisie zijn live te volgen via Twitch en op ESPN3.