RKC Waalwijk verwelkomt Rietdekkersbedrijf J. de Gouw als partner

Riekdekkersbedrijf J. de Gouw heeft zich als partner aan ons RKC Waalwijk gebonden. RKC Waalwijk is verheugd om de handen met de lokale onderneming ineen te slaan.  

Commercieel directeur Willem van der Linden is blij met het pure familiebedrijf als nieuwste aanwinst. ''Rietdekkersbedrijf J. de Gouw is een hecht familiebedrijf waar hun ambacht al generaties wordt doorgegeven. Wij zijn erg blij dat zij zich nu ook bij onze Geelblauwe familie hebben gevoegd. Wij heten ze dan ook van harte welkom en op naar een prachtig partnership!''

Al hun ervaring, kunde, ambacht en de goede "mond-op-mond" reclame heeft Rietdekkersbedrijf J. de Gouw door de jaren heen laten uitgroeien tot misschien wel het grootste rietdekkersbedrijf van Nederland. Naast boerderijen, villa's, landhuizen en vakantiehuisjes in binnen- en buitenland kunnen zij door het vakkundige rietdekker personeelsbestand ook grotere projecten aan. Zo is de wereldberoemde ingang van De Efteling ,"Huis van de Vijf Zintuigen", ook een project van het familiebedrijf.