RKCameo: steun het goede doel en laat jouw unieke boodschap inspreken door een RKC'er!

RKC Waalwijk presenteert: RKCameo! Ontvang een persoonlijke videoboodschap van een speler, staflid of lid van de directie en steun direct het goede doel! Dien je verzoek in en verras iemand uit je omgeving in Geelblauwe stijl. De opbrengsten van RKCameo worden gedoneerd aan de goede doelen, bestaande uit: Villa Pardoes, Strohalm, Hospice Francius De Wind en Stichting Samen RKC.

Een verjaardagswens van Anas Tahiri, steunbetuiging van Hans Mulder of kerstboodschap van Frank van Mosselveld? Het is allemaal mogelijk met RKCameo! Ga via onderstaande button direct naar de online webshop en koop je boodschap voor het symbolische bedrag van €19,40!

RKCameo

Levering
Voor de verzoeken zal er een opnamedag plaatsvinden. Op uiterlijk 20 december zullen alle videoboodschappen verstuurd worden via WeTransfer naar het e-mailadres waar de bestelling mee is geplaatst.

Gebruiksvoorwaarden
* Net taalgebruik
* Enkel goedbedoelde verzoeken
* Geen uitingen over collega clubs of spelers
* Geen politieke-, culturele- of religieuze uitingen
* Videoboodschappen duren maximaal 30 seconden
* Levering van videoboodschappen vindt uiterlijk plaats op 20 december
* Akkoord met de gesproken taal van de RKC’ers die wordt aangegeven achter de betreffende naam.
* RKC Waalwijk behoudt het recht op het beeldmateriaal en mag deze gebruiken voor eigen social media doeleinden. AVG-informatie zal hierin nooit worden gebruikt.
* Strekking van de boodschap wordt geleverd. Woordkeuze zal, al dan niet deels, vrij worden bepaald.