Seizoenkaarten: Eredivisie 2022/2023

Dit is ons thuis. Dit is onze club.

De club waar we samenkomen. Waar we er altijd bijzijn. Waar we samen zijn. Maar bovenal: waar we thuis zijn. Bij RKC is iedereen welkom, voelen we ons verbonden en zijn we er voor elkaar. Jij hoort daar komend seizoen hopelijk (opnieuw) bij, want #DITISONZECLUB!

Verlengen en/of aanschaffen

Een seizoenkaart verloopt aan het einde van het seizoen en wordt dus niet automatisch verlengd. Alle RKC’ers die het voorgaande seizoen een seizoenkaart hadden, kunnen per direct de kaart online of in de Fanshop verlengen!

Seizoenkaarthouders kunnen zich zoals gebruikelijk weer verzekeren van hun eigen plek in het stadion. Huidige seizoenkaarthouders hebben tot en met donderdag 30 juni 2022 de mogelijkheid om de seizoenkaart te verlengen.

Heb je het afgelopen seizoen geen seizoenkaart gehad, maar wil je deze nu wel aanschaffen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Verder in dit bericht vind je een belangrijk stappenplan hoe dit te doen.

Prijzen seizoenkaarten 22/23

  GGHH-FFES-EE-KC
Normaal € 250,- € 225,- € 200,-
65+ € 225,- € 202,50 € 180,-
Jeugd tot en met 17 jaar € 200,- € 180,- € 160,-
Kids tot en met 12 jaar € 150,- € 135,- € 120,-
Belangrijk: stappenplan voor verlengers

Jouw huidige pas blijft, na verlenging, geldig. Dit houdt in dat je geen nieuwe pas van ons krijgt. Met je huidige pas kan je dus het komende seizoen de wedstrijden bezoeken. Twijfel je over de kwaliteit / bruikbaarheid van je huidige pas? Neem dan even contact met ons op. Belangrijk is dus wel dat je de juiste pas verlengt. Volg hiervoor onderstaande stappen:

1. Klik hier. Het verkoopscherm zal zich nu openen.
2. Log in met je huidige account (gebruikersnaam = relatienummer of emailadres). Maak dus geen nieuw account aan. Als seizoenkaarthouder heb je automatisch al een account.
3. Klik op de button ‘seizoenkaart verlengen’. Krijg je deze button niet te zien? Neem dan contact met ons op!
4. Klik op toevoegen om jouw seizoenkaart te selecteren.
5. Klik op bekijk items om naar je winkelmandje te gaan.
6. Ga akkoord met de voorwaarden, betaal en je seizoenkaart is verlengd!

Belangrijk: stappenplan nieuwe seizoenkaarthouder

Tof dat jij RKC komend seizoen komt supporten in het Mandemakers Stadion! Doorloop onderstaand stappenplan om jouw seizoenkaart 22/23 online aan te schaffen.

1. Klik hier. Het verkoopscherm zal zich nu openen.
2. Log in met je huidige account (gebruikersnaam = relatienummer of emailadres) of maak een account aan.
3. Klik op de button ‘nieuwe seizoenkaart’.
4. Klik op jouw gewenste vak en eventueel rij- en stoelnummer.
5. Doorloop de betaling en je seizoenkaart is besteld! De kaart valt in week 30 bij je op de deurmat!

In de Fanshop je kaart verlengen?

De Fanshop is voortaan iedere week geopend op maandag, woensdag en vrijdag, van 09.00 – 12.00 uur & 13.00 – 17.00 uur. Voor vragen zijn we te bereiken via e-mail en telefoon: info@rkcwaalwijk.nl of 0416-334356.

Vragen & voorwaarden

De standaardvoorwaarden van de KNVB, gedeponeerd bij de Griffie van de rechtbank in Utrecht onder nummer 181/2002 (zie www.knvb.nl), zijn mede op de seizoenkaart van toepassing alsmede de huisregels van RKC Waalwijk. Mocht je vragen hebben, we helpen je graag! Stuur een mail naar info@rkcwaalwijk.nl of bel naar 0416-334356.