Snijders Advocaten ook komend seizoen partner RKC Waalwijk

RKC Waalwijk en partner Snijders Advocaten hebben de sponsorovereenkomst met elkaar verlengd. Hiermee krijgt de intensieve samenwerking tussen beide partijen komend seizoen een vervolg.

Algemeen Directeur Frank van Mosselveld: ''Uiteraard zijn we blij dat Snijders Advocaten er komend seizoen weer bij is als partner van de club. Snijders Advocaten heeft met haar expertise RKC Waalwijk de afgelopen jaren in verschillende zaken bijgestaan op voetbalgebied. Het meest recente voorbeeld is de formele afronding van het seizoen 2019/2020, waarbij we erg blij zijn met hun expertise en kundigheid. Via deze weg wil ik ken nogmaals hartelijk bedanken.''

Snijders Advocaten
Snijders Advocaten is een ondernemingsgericht advocatenkantoor uit ‘s-Hertogenbosch. Het bedrijf werkt voor veel toonaangevende bedrijven en ondernemers door heel Nederland. Van beursgenoteerd tot (groot-) MKB, van Gemeente tot woningbouwcorporatie. Van aandeelhoudersgeschil tot aandeelhoudersovereenkomst. De medewerkers hebben en dat is dat u centraal staat. De meest effectieve strategie op het juiste moment.