Support RKC Waalwijk tijdens de seizoenontknoping voor slechts €19,40!

De seizoenontknoping nadert snel en RKC Waalwijk doet er alles aan om ook volgend jaar actief te blijven in de Eredivisie. Een uitverkocht Mandemakers Stadion is daarin een cruciale factor! Speciaal daarom lanceert RKC een passe-partout voor de laatste twee thuiswedstrijden.

Voor het bedrag van slechts €19,40 kan je een passe-partout aanschaffen voor de laatste twee thuiswedstrijden tegen FC Groningen en Heracles Almelo. Op donderdag 31 maart 2022 om 09.00 uur start de verkoop via tickets.rkcwaalwijk.nl en in de RKC Waalwijk Fanshop. Passe-partouts zijn verkrijgbaar voor seizoenkaart- (3 op 1) en clubkaarthouders (1 op 1). Heb je (nog) geen clubkaart? Lees dan het kopje hieronder om deze te bemachtigen.

Hoe kom ik aan het clubkaart?

De RKC Waalwijk clubkaart is gratis verkrijgbaar in de RKC Waalwijk Fanshop en biedt je de mogelijkheid om een passe-partout te kopen. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Volg dan onderstaand stappenplan.

1. Ga naar mijn.rkcwaalwijk.nl.
2. Klik op inloggen en vul jouw gegevens in OF registreer je als nieuwe gebruiker.
3. Ga naar het kopje: Mijn profiel. Bovenaan vind je je relatienummer.
4. Mail of bel dit relatienummer naar RKC Waalwijk via info@rkcwaalwijk.nl of 0416 - 33 43 56, met je verzoek tot een clubkaart.

Laatste twee thuiswedstrijden
RKC Waalwijk - FC Groningen1 mei, 20.00 uur
RKC Waalwijk - Heracles Almelo11 mei, 20.00 uur