Swinkels Family Brewers en RKC Waalwijk proosten op verlengde samenwerking!

RKC Waalwijk en Swinkels Family Brewers hebben overeenstemming bereikt over het verlengen van het partnership. Nog mimimaal vijf jaar blijft het familiebedrijf uit Lieshout verbonden aan de Waalwijkers.

“Swinkels Family Brewers is al sinds jaar en dag verbonden aan RKC Waalwijk. Een Brabants familiebedrijf als Swinkels Family Brewers past perfect bij de waardes die wij als club belangrijk vinden. We zijn dan ook trots dat Swinkels Family Brewers de komende jaren aan ons verbonden blijft.” vertelt Commercieel Directeur van RKC Waalwijk, Rob de Groot

Ook Mark Couvert van Swinkels Family Brewers is blij dat de samenwerking wordt voortgezet: “Al jaren werken wij prettig samen met deze mooie club. Als Brabants familiebedrijf voelen wij ons enorm thuis in Waalwijk en zijn we dan ook meer dan trots dat we de komende vijf jaar als Supplier partner bij RKC Waalwijk betrokken blijven!”

Over Swinkels Family Brewers

Onder leiding van de familie Swinkels brouwt men al sinds 1719 bier van de beste kwaliteit in het Brabantse Lieshout. Ruim drie eeuwen verder is Swinkels Family Brewers de grootste onafhankelijke brouwerij van Nederland én een van de oudste familiebedrijven van ons land. Wereldwijd heeft het bedrijf ruim 1.800 medewerkers en produceert het meer dan zeven miljoen hectoliter bier. Dit gebeurd nog altijd met natuurlijk mineraalwater uit eigen bron.