Zoektocht eSporter RKC Waalwijk

Word jij de nieuwe eSporter van RKC Waalwijk? RKC eSports en MSI Gaming gaan samen op zoek naar een nieuwe eSporter voor het eDivisie seizoen 2023 – 2024. Op zondag 28 mei wordt live in het Mandemakers Stadion gestreden voor een plek in het eSports team van RKC Waalwijk.

Denk jij de ultieme kandidaat te zijn? Ben jij ouder dan 16 jaar en kom jij bij voorkeur uit de regio Waalwijk? Dan kun jij deelnemen door hier te klikken en je gegevens achter te laten. Het toernooi zal gespeeld worden op de PlayStation 5, waarbij iedereen als RKC speelt in een 95 overall modus. Het zullen groepsfases zijn die leiden tot een finale op basis van knock-out rondes. Uiteindelijk wordt uit alle deelnemers van het toernooi een winnaar gekozen die er van door gaat met een contract als eSporter bij RKC Waalwijk*. Verdere informatie kan gevonden worden op de social media kanalen van RKC Waalwijk en RKC eSports.

Daarnaast nodigen wij iedereen uit die het leuk vindt om een professioneel gaming event bij te wonen in het Mandemakers Stadion als toeschouwer. Naast het eSports toernooi zijn ook nog verschillende activiteiten aanwezig voor de bezoekers!

Hopelijk zien wij jullie dan!

*Je FIFA skills zijn niet het allerbelangrijkste; eindig je niet als eerste, maar beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet jij jezelf zowel on- als offline bijzonder goed te presenteren? Dan kun je alsnog het eSports-contract winnen. Bereid je hier dus op voor!