Nieuwe speeldatum RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles

De wedstrijd RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles welke afgelopen zaterdag 21 januari door de barre weersomstandigheden werd afgelast zal worden ingehaald op woensdag 1 februari om 20.00 uur. Tickets voor dit duel blijven geldig.

In overleg met de gemeente Waalwijk en beide clubs is door de KNVB een nieuwe speeldatum vastgesteld. Op woensdag 1 februari om 20.00 uur trapt RKC Waalwijk in het Mandemakers Stadion de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles af.  Al in het bezit van kaarten voor de wedstrijd RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles? Zowel seizoenskaarten als losse tickets voor deze wedstrijd blijven geldig.  

Om 18.30 uur zullen de deuren van het Willy Naessens Fanplein en de Fanshop geopend worden. Ter gelegenheid van de 4-5 overwinning vier jaar geleden is er een speciale actie: bij aankoop van vijf bier krijg je een cowboyhoed! Om 18.30 uur opent het Mandemakers Stadion haar deuren. Houd hierbij je wedstrijdticket/seizoenkaart bij de hand voor een goede doorstroom.

Kaartverkoop

Tot aan de aftrap kun je in de Fanshop terecht voor jouw kaartje en alle RKC Waalwijk merch! Voor dit duel kunnen er per seizoenkaart twee tickets bemachtigd worden en per clubkaart één. Online tickets zijn te koop via tickets.rkcwaalwijk.nl. Offline tickets voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar in de RKC Waalwijk Fanshop, waar ook kinderkaarten te koop zijn. Deze is geopend op maandag, woensdag & vrijdag van 09.00 - 12.00 uur & 13.00 - 17.00 uur.