Vermeulen & Vermeulen Reclame gaat 25e sponsorjaar in

Trouwe partner Vermeulen & Vermeulen Reclame heeft ook voor komend seizoen haar partnerovereenkomst met RKC Waalwijk verlengd. Hiermee zal het reclamebureau voor het 25e (!) opeenvolgende seizoen actief zijn als partner van de Geelblauwen.

Accountmanager Steef Nieuwendaal: ''Dat we Vermeulen & Vermeulen Reclame ook komend seizoen mogen verwelkomen in het Mandemakers Stadion is niet alleen een goed, maar ook een bijzonder bericht. Dat Bob en Marcel al zolang partner zijn bij RKC tekent hun loyaliteit richting de club en de sterke band tussen RKC en Vermeulen & Vermeulen. Een kwart eeuw sponsorschap kunnen niet veel organisaties zeggen, en we hopen daar nog flink wat jaren aan toe te voegen!''

Vermeulen & Vermeulen Reclame
Vermeulen & Vermeulen Reclame belettert al sinds 1996. Belettering en signing is een ambacht. Voor een belettering, carwrap, bewegwijzering of reclameproductie gebruikt Vermeulen & Vermeulen Reclame eersteklas materialen. Met het machinepark en vakmanschap zorgen ze dat de belettering optimaal wordt geproduceerd en gemonteerd en een lange levensduur heeft. U bent hier bij het juiste adres voor autobeletteringen, carwraps, striping, bewegwijzeringen, posters, freesletters, fotowanden, reclameborden, roll-ups, beurswanden, promostickers, bedieningspanelen, displays en nog veel meer.