Vernieuwde geluidsinstallatie in het Mandemakers Stadion

Vanaf volgend seizoen klinkt een nieuw geluid in het Mandemakers Stadion. RKC Waalwijk heeft de afgelopen jaren veel ge├»nvesteerd in het verbeteren van de faciliteiten, maar zoals bekend is de geluidsinstallatie een van de belangrijkste zaken die nog gerealiseerd moet worden. Om de beleving in het stadion te optimaliseren is de club een samenwerking aangegaan met Bazelmans audio visual die deze zomer de geluidsinstallatie in het Mandemakers Stadion zal vernieuwen. 

Als club willen we onze supporters de best mogelijke beleving geven tijdens en rondom thuiswedstrijden. De eerste werkzaamheden zijn al achter de rug en de zomerperiode wordt gebruikt om de geluidsinstallatie goed te installeren en de gewenste kwaliteit te garanderen. Met meer dan vijftig nieuwe luidsprekers en diverse subwoofers is vanaf komende zomer dus een nieuw geluid te horen in het Mandemakers Stadion.

Tijdens de eerste werkzaamheden voor de geluidsinstallatie zijn ook alle gaskachels in het Mandemakers Stadion verwijderd. De op gas gestookte kachels zijn niet meer van deze tijd. Het in zijn geheel verwijderen van de kachels past binnen het duurzaamheidsbeleid van de club en helpt mee onze footprint verder te verkleinen.