Volle stadions vieren we samen; verzilver als seizoenkaarthouder een gratis ticket voor RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles!

Op zaterdagavond 2 oktober is het eindelijk zover: na ruim anderhalf jaar mag het Mandemakers Stadion weer volledig worden gevuld! Deze avond ontvangen de Geelblauwen Go Ahead Eagles (18.45 uur). Om een vol stadion te vieren organiseert RKC Waalwijk een speciale actie voor haar seizoenkaarthouders, waarbij iedere seizoenkaarthouder de mogelijkheid heeft om voor dit duel een gratis ticket te bemachtigen! 

Heb je dus een familielid, vriend(in) of kennis die je graag een keer mee naar RKC wil nemen? Dan is dit de ideale gelegenheid als je diegene nog wil overhalen om een seizoenkaart te nemen! Met een seizoenkaart ben je immers voordeliger uit!

De kaartverkoop start donderdagochtend 23 september 2021 om 9.00 uur. Het bemachtigen van een gratis kaartje kan tot donderdag 30 september 17.00 uur. De restrictie voor seizoenkaarthouders is hierbij 2 op 1 en voor clubkaarten 1 op 1. Heb je als seizoenkaarthouder een gratis ticket bemachtigd? Dan kan je dus nog één kaart bijkopen. Tickets bijkopen kan voor ieder vak op de publieke tribune, met uitzondering van vak JJ. Schaf je tickets aan via mijn.rkcwaalwijk.nl of in de RKC Waalwijk Fanshop. De RKC Waalwijk Fanshop is geopend op dinsdag en donderdag, van 09.00 tot 12.00 uur & 13.00 tot 17.00 uur. 

Hoe bemachtig je je gratis kaartje?

  • Ga naar tickets.mijnrkcwaalwijk.nl
  • Selecteer het vak (en eventueel rij- en stoelnummer) waarop je je kaartje wilt hebben
  • Ga naar je winkelwagentje en doorloop de stappen. De transactie bedraagt €0,-
  • Je ontvangt je gratis ticket per e-mail (check ook je spam!)
Entree

RKC Waalwijk volgt de maatregelen en protocollen vanuit de overheid en KNVB. Dit houdt in dat alle bezoekers vanaf 13 jaar bij binnenkomst een geldige QR-code in de CoronaCheck-app dienen te tonen. Om wachtrijen te voorkomen raden we aan om je seizoenkaart/wedstrijdticket, identiteitsbewijs en QR-code bij de hand te hebben voor een soepele doorstroom.

Bij iedere ingang van het Mandemakers Stadion staan dranghekken. Dit om de extra controle prettig te laten verlopen. Aan het begin van het dranghek wordt je QR-code i.c.m. je legitimatie gecheckt, bij de toegangspoort enkel nog het toegangsbewijs.

CoronaCheck-app

Vanwege de coronamaatregelen geldt Testen voor Toegang. Naast een wedstrijdkaart is een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs verplicht, waarna je bij de stadionpoorten je QR-code uit de CoronaCheck-app kan laten scannen. Bij het testen is het van belang dat je je binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd een sneltest doet via testenvoortoegang.nl

Met de CoronaCheck-app maak je van je negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs een QR-code, wat een geldig testbewijs is voor toegang tot de wedstrijd. Download de CoronaCheck-app via Apple of de PlayStore.

Aandachtspunten

  • Alleen met de combinatie van je testbewijs/vaccinatiebewijs (de QR-code in de CoronaCheck-app), je identiteitsbewijs en je wedstrijdkaart heb je toegang.
  • Alleen testuitslagen via testenvoortoegang.nl zijn geldig (een negatieve testuitslag van bijvoorbeeld de GGD of een zelftest is niet geldig).
  • Voor de activiteiten en evenementen met Testen voor Toegang geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen.
  • Vragen over Testen voor Toegang? Kijk op https://www.testenvoortoegang.org/ of bel 088-7770809. RKC Waalwijk kan je hierbij niet helpen.