Voetbal met supporters!

Na maanden zonder voetbal, mogen we weer gaan denken aan wedstrijden in het Mandemakers Stadion. Hopelijk met jullie op de tribunes, want voetbal is er voor de supporters!

We missen jullie support, gezang en enthousiasme. Wij kunnen niet wachten om jullie weer te mogen verwelkomen en samen de strijd aan te gaan. Indien er gedeeltelijk met publiek gespeeld mag worden zullen seizoenkaarthouders 20-21 & sponsoren als enige toegang krijgen tot de duels. Het aantal afhankelijk van de toegestane aantallen en regelgeving.

Heb je je seizoenkaart voor komend seizoen al verlengd? Ontzettend bedankt hiervoor, we waarderen dat enorm. We hopen zo snel mogelijk met jou weer mooie middagen en avonden te beleven in het Mandemakers Stadion!

Verlengen?
1. Klik op onderstaande button om terecht te komen in de inlogpagina. 

2. Log in met het e-mailadres dat bij ons bekend is.
3. Klik op de button 'Vernieuw seizoenkaart'.
4. Klik op 'Toevoegen' om jouw seizoenkaart te selecteren.
5. Klik op 'Bekijk items' om naar je winkelmandje te gaan.
6. Ga akkoord met de voorwaarden, betaal en je seizoenkaart is verlengd!

Vragen?
Heb je bijvoorbeeld vragen over het inloggen, je seizoenkaart verlengen of het wisselen naar een ander vak? We helpen je graag via info@rkcwaalwijk.nl of 0416 - 33 43 56. 

Ook willen we je er op attenderen dat de Fanshop weer gedeeltelijk is heropend. Op maandag en woensdag (09.00-12.00 & 13.00-17.00) en op vrijdag (10.00-12.00 & 13.00-16.00) is de Fanshop geopend voor seizoenkaartverlengingen, merchandise en overige supporterszaken.