Voorbereiding 2022/2023

We gaan bijna weer beginnen! Over een kleine twee weken start RKC Waalwijk aan de voorbereiding op het Eredivisieseizoen 2022/2023. Hieronder vind je het programma van de oefenwedstrijden.

Oefencampagne 22/23

Na de eerste training op donderdag 23 juni op de velden van buurman vv Baardwijk, speelt RKC op zaterdag 25 juni (15.30 uur) de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. De Geelblauwen gaan dan 'op bezoek' bij WSC, waar het aantreedt tegen het Regioteam. Voorafgaand aan deze wedstrijd vindt er ook een G-Toernooi en voorwedstrijd Oud-RKC - WSC (13.30 uur) plaats. Hierna wordt er achtereenvolgens geoefend tegen TOP Oss, N.E.C. en PEC Zwolle.

Vanaf zaterdag 16 juli gaan de Geelblauwen op trainingskamp in Duitsland, waar het die dag ook speelt tegen Borussia Dortmund Onder 23. Hierna volgt nog een oefenwedstrijd op 20 juli (18.30 uur) tegen Borussia Mönchengladbach, waarbij supporters welkom zijn in de IMS Arena in het Duitse Velbert. Als laatste krachtmeting wordt de oefencampagne afgerond met een oefenduel op 30 of 31 juli. De tegenstander en exacte data van deze oefenwedstijd wordt later ingevuld.

Het programma is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.