Woensdag 13 oktober: haal jouw unieke #RKCadeau op!

Waar het Mandemakers Stadion inmiddels gelukkig weer volledig mag worden gevuld, moest RKC het vorig seizoen doen zonder support van de tribunes. De seizoenkaarthouders die de club dat seizoen bleven steunen en dit seizoen hun seizoenkaart in de periode 1 juni tot en met 30 juni hebben verlengd, kregen afgelopen zomer bij het verlengen een speciale vraag.

Woensdag 13 oktober 2021 zal het wachten worden beloond. Op deze dag mogen seizoenkaarthouders die in de periode van 1 juni tot en met 30 juni 2021 hun kledingmaat hebben doorgeven hun unieke #RKCadeau ophalen bij het Mandemakers Stadion! Tussen 14.00 uur – 19.00 uur kan er via een drive-through per auto het cadeau worden opgehaald bij de hoofdingang van het Mandemakers Stadion. Ben je zelf niet in de gelegenheid? Iemand anders met jouw seizoenkaart het cadeau op laten halen is geen probleem. Enkel seizoenkaarthouders die de vraag over hun kledingmaat hebben gekregen en beantwoord, kunnen een cadeau ophalen. Heb je buiten de periode van 1 juni tot 30 juni 2021 je seizoenkaart verlengd? Dan heeft langskomen (helaas) geen zin.

Om aan te sluiten in de drive-through is het belangrijk dat je de Olympiaweg oprijdt via de Ambrosiusweg. Rijd hierna de parkeerplaats van het Mandemakers Stadion op. Je verlaat hierna de parkeerplaats weer door via de Olympiaweg richting de Akkerlaan te rijden.

Spelregels
  • Neem je seizoenkaart en legitimatie mee!
  • Kan je zelf niet? Iemand anders met jouw seizoenkaart het cadeau op laten halen is geen probleem.
  • Blijf tijdens de drive-through zoveel als mogelijk in de auto!
  • Volg de aanwijzingen van het RKC-personeel.
  • Blijf bij klachten thuis en/of laat je testen.
  • Enkel seizoenkaarthouders die de vraag over hun kledingmaat hebben gekregen en beantwoord, kunnen een cadeau ophalen. Heb je buiten de periode van 1 juni tot 30 juni 2021 je seizoenkaart verlengd? Dan heeft langskomen (helaas) geen zin.