Yes, we mogen weer! RKC oefent in eigen huis tegen Lommel SK en seizoenkaarthouders 21/22 zijn welkom!

Het Eredivisieseizoen 21/22 komt steeds dichterbij en de voorbereiding is in volle gang. Vlak voor de competitiestart zal RKC Waalwijk op zaterdag 7 augustus (16.30 uur) in het eigen Mandemakers Stadion oefenen tegen het Belgische Lommel SK. Hiertoe krijgen onze seizoenkaarthouders 21/22 exclusief toegang! Benieuwd hoe het verzilveren van je ticket en de toegang met een negatief testbewijs of vaccinatiebewijs in zijn werk gaat? Lees dan vooral door! 

Kaartverkoopinformatie

Voor het oefenduel tegen Lommel SK zal enkel de lange zijde (vakken FF-GG-HH) worden geopend. Voor deze wedstrijd dient een gratis kaartje te worden verzilverd. Op de tribune zullen de zitplekken zich direct naast elkaar bevinden. Het verzilveren van een gratis ticket kan vanaf morgen, dinsdag 27 juli om 09.00 uur, en loopt tot vrijdag 6 augustus 12.00 uur. 

Fanshop

Op de wedstrijddag is de Fanshop twee uur voor aanvang geopend. Het is mogelijk om die dag dus nog je seizoenkaart te verlengen en je direct te verzekeren van een ticket voor het duel. Wees je er wel van bewust dat je dan al wel een negatief testbewijs of vaccinatiebewijs op zak moet hebben.

Aandachtspunten
  •  Kaarten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. 
  •  Het doorgeven van huishoudens is niet nodig.
  •  Enkel de lange is deze wedstrijd geopend. Iedere seizoenkaarthouder kan dus voor de vakken FF-GG-HH een ticket verzilveren.
Testen voor Toegang

Belangrijk: naast een wedstrijdkaart is een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs verplicht, waarna je bij de stadionpoorten je QR-code uit de CoronaCheck-app kan laten scannen. Bij het testen is het van belang dat je je binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd een sneltest te doen via testenvoortoegang.nl

Met de CoronaCheck-app maak je van je negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs een QR-code, wat een geldig testbewijs is voor toegang tot de wedstrijd. Download de CoronaCheck-app via Apple of de PlayStore.

Aandachtspunten
  •  Alleen met de combinatie van je testbewijs/vaccinatiebewijs (de QR-code in de CoronaCheck-app), je identiteitsbewijs en je wedstrijdkaart heb je toegang.
  •  Alleen testuitslagen via testenvoortoegang.nl zijn geldig (een negatieve testuitslag van bijvoorbeeld de GGD of een zelftest is niet geldig).
  •  Binnen het stadion mag er hierna zonder maatregelen naar de wedstrijd worden gekeken.
  •  Voor de activiteiten en evenementen met Testen voor Toegang geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen.
  •  Vragen over Testen voor Toegang? Kijk op https://www.testenvoortoegang.org/ of bel 088-7770809. RKC Waalwijk kan je hierbij niet helpen.