Uitverkochte Youngstars RKC Waalwijk groot succes!


De regen mocht de pret niet drukken op woensdagmiddag 8 maart in het Mandemakers Stadion. Honderd kinderen genoten van een voetbal-fun dag voor zowel voetballende als niet-voetballende kinderen!

De voortekenen waren al goed; de grens van inschrijven werd razendsnel bereikt en ook het volgende limiet van 100 deelnemers was snel aangetikt. De kinderen genoten, onder begeleiding van de expertise van het team van Arno Splinter & Stichting Samen RKC, van een afwisselend voetbalprogramma.

Deelnemers konden op een professionele en plezierrijke manier samen voetballen. Als klap op de vuurpijl waren ook hun voetbalhelden en de liefste mascotte RiKCy de Leeuw aanwezig. Naast een ontmoeting met RKC-spelers Evander Sno, Vlatko Lazic, Mohammed Mezghrani en Kenny Anderson werden de spelers ook nog verdeelt over de verschillende onderdelen. Dit maakten de middag onvergetelijk voor de deelnemers.

Uiteindelijk ging het tijdens dit event ook om de prijzen, de 10 beste deelnemers zijn namelijk uitgenodigd om RKC Waalwijk op 19 april vertegenwoordigen op het NK Youngtars op de KNVB campus in Zeist.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

SEIZOENCLUBCARD

2017 - 2018

Er zijn geen agenda items gevonden