Het RKC-netwerk

De perfecte combinatie tussen voetbal en zaken doen

De Businessclub van RKC Waalwijk telt ruim 300 leden en is daarmee veruit het grootste zakenplatform dat in regio De Langstraat actief is. De leden ontmoeten elkaar op wedstrijddagen en tijdens diverse, door het Businessclubbestuur, georganiseerde activiteiten zoals een bedrijfsbezoek, golfdag en diverse netwerksessies. De hoeveelheid activiteiten, gezelligheid en de informele sfeer zijn kenmerkend voor de Businessclub van RKC Waalwijk. Een sfeer die u alle mogelijkheden biedt om zakenrelaties te ontmoeten, nieuwe contacten op te doen en gasten te ontvangen.

Ontmoet zakenrelaties en leg nieuwe contacten

Speciaal voor leden van de Businessclub biedt het Mandemakers Stadion verschillende aantrekkelijke faciliteiten. Leden van de Businessclub kunnen elkaar ontmoeten in de prachtige Willy Naessens Businessroom, die alleen toegankelijk is voor onze leden en hun gasten. De Legendes, Vedettes en Ster sponsoren kunnen gebruik maken van de Naessens Lounge waar ook het bestuur tijdens thuiswedstrijden aanwezig is. Vanuit deze sfeervolle lounge heeft u uitstekend zicht op het veld en kunt u tijdens de wedstrijd plaatsnemen op de Ereloge, waar comfortabele seats voor u zijn gereserveerd.

Lunch en dinermogelijkheden

Als lid van de Businessclub kunt u voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd een tafel reserveren in de Willy Naessens Businessroom, voor een compleet verzorgde lunch of een heerlijk diner. Zodat u - samen met uw gasten - een aangename voorbereiding heeft op de wedstrijd. Uiteraard is er na afloop van iedere wedstrijd alle gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Profiteer van naamsbekendheid RKC Waalwijk

Als partner van RKC Waalwijk kunt u niet alleen gebruik maken van de vele faciliteiten en de unieke kansen om zakelijke contacten te leggen. U kunt vanzelfsprekend ook profiteren van de naamsbekendheid van RKC Waalwijk en de vele media-aandacht die de club zowel regionaal als landelijk krijgt! Denk hierbij aan mogelijkheden zoals LED-boarding, statische boarding, advertenties, etc. Kortom: diverse media die RKC Waalwijk biedt om uw naamsbekendheid zowel landelijk als regionaal zeer effectief te vergroten.