Parkeren

Het Mandemakers Stadion en het trainingscomplex worden gescheiden door een groot parkeerterrein. Dit parkeerterrein biedt plaats aan 215 personenauto’s. Op wedstrijddagen wordt dit terrein aangeduid als PVIP. Op niet-wedstrijddagen is dit terrein beschikbaar voor iedere bezoekers van het Mandemakers Stadion. Het parkeerterrein is te bereiken via de Olympiaweg.

Direct aan het parkeerterrein ligt de Olympiaweg, die is voorzien van een brede parkeerstrook. Deze strook biedt plaats aan nog eens tientallen personenauto’s en vormt op wedstrijddagen P1 en P2, waarbij P1 vanzelfsprekend dichterbij het Mandemakers Stadion is gelegen dan P2. Bezoekers die op een wedstrijddag in het bezit zijn van een parkeerkaart kunnen parkeren op de parkeerplaats welke aangegeven is op de parkeerkaart.

Vrij parkeren, dicht bij het stadion, is op wedstrijddagen uiteraard ook mogelijk. De parkeerterreinen van de nabij gelegen amateurverenigingen v.v. Baardwijk en WSC zijn op wedstrijddagen van RKC Waalwijk vrij beschikbaar.