Vrijwilligers

De club RKC Waalwijk draait met een kleine, transparante organisatie. Mede vanwege de kleinschaligheid van de organisatie, is een grote groep vrijwilligers van een ongekend groot belang. Tientallen mensen zetten zich wekelijks in voor de Waalwijkse trots, belangeloos en vol clubliefde.

Van steward tot kidsclubvrijwilliger en van parkeerwachter tot lotenverkoper. RKC Waalwijk is trots dat zij op de steun van haar vrijwilligers kan rekenen! Ben je al jaren supporter van RKC Waalwijk en zou je graag nog nauwer bij de club betrokken willen zijn? Laat hieronder jouw enthousiasme spreken en geef aan in welke rol je graag aan de club verbonden zou willen zijn. Je kunt hierbij de keuze maken uit bijvoorbeeld stewardorganisatie, hospitality en facilitaire dienst. Mocht je vragen hebben over vrijwillige functies die buiten deze terreinen vallen, dan kun je dit ook kenbaar maken. RKC Waalwijk neemt je interesse in behandeling en zal vervolgens contact met je opnemen.

Door het gehele jaar heen organiseren de club en de vrijwilligers leuke activiteiten om aan deel te nemen. Zo hebben we het afgelopen seizoen een gezellige BBQ gehad en hebben we in de winterstop met elkaar genoten van een heerlijk stamppottenbuffet. Maar ook de Open Dag staat weer op het programma evenals de jaarlijkse EHBO-training. Uiteraard staan we ook stil bij onze jubilarissen. Voor ieder wat wils dus. 

Inschrijven vrijwilliger worden

Interesse in vrijwilligersschap
Vink het vakje hiernaast aan.