Fanshop & Webshop

Bij de fanshop van RKC Waalwijk, welke is gevestigd aan de zijkant van het stadion, naast het supporterscafé, kan men terecht voor alle kaartverkoop (thuis- en uitwedstrijden), (seizoen)clubkaart én alle officiële RKC Waalwijk merchandise. Met een ruim assortiment kan iedere RKC'er zijn slag slaan. Niet alleen verkopen wij ons thuis- en uittenue, ook hebben we een mooi assortiment met diverse merchandise voor de échte fans.

Mocht je als RKC'er niet in de gelegenheid zijn om langs te komen tijdens de openingstijden van onze fanshop? Geen probleem! Gelukkig ben je via onze webshop slechts enkele klikken verwijderd van een levering aan huis! Onze webshop heeft nagenoeg hetzelfde assortiment als de fanshop, maar let op, net alles wat in onze webshop staat ligt in de Fanshop. Daarnaast is het mogelijk om sommige producten zelfs te personaliseren. Wat te denken van een shirtkussen, broodtrommel of dekbed met je eigen naam erop. 

Levertijden webshop

De RKC Waalwijk webshop hanteert een standaard leveringstermijn van drie werkdagen binnen Nederland. Dit geldt alleen indien het product voorradig is en van maandag tot en met vrijdag voor 23.00 uur besteld is, tenzij anders vermeld bij het betreffende product. Let op: de levertijd van een gepersonaliseerd artikel (bijv. een gepersonaliseerd shirt) kan oplopen tot twee werkweken. 

Maandag 09.00 - 10.45u13.00 - 17.00u
DinsdagGeslotenGesloten
Woensdag 09.00 - 11.45u13.00 - 17.00u
DonderdagGeslotenGesloten
Vrijdag 09.00 - 11.45u13.00 - 16.30u
Zaterdag Gesloten19.00 - 21.00u
ZondagGeslotenGesloten

In onze webshop: officiële thuistenue 23/24