Overige vragen

Waar kan ik mijn vorige relatienummer (in SRO) vinden?
Jouw relatienummer van het vorige ticketsysteem staat op de seizoenkaart van seizoen 2022-2023. Kun je het nummer niet vinden, stuur dan een mail naar info@rkcwaalwijk.nl. Dan helpen wij je graag verder.

Hoe moet ik een nieuw account aanmaken?
• Ga naar login.rkcwaalwijk.nl;
• Klik op 'registreren' en vul je gegevens in;
• Activeer jouw account door je e-mailadres te bevestigen;
• Na het activeren van jouw account kan je inloggen op login.rkcwaalwijk.nl;
• Klik op 'Mijn gekoppelde accounts' en daarna op 'Ticketing’;
• Ga naar 'Inloggen'. Je komt nu op de pagina 'Koppelen van je account';
• Klik op 'Aanmaken/koppelen’;
• Klik op 'Ik wil mij registreren'.

Ik wil een medesupporter aan mijn account koppelen. Hoe doe ik dat?
Indien je een vriend, familielid of kennis aan jouw account wil koppelen, volg dan onderstaande stappen:

• Log in op jouw RKC Waalwijk-account via ticketing.rkcwaalwijk.nl
• Ga in je account naar het tabblad 'Familie/vrienden koppelen';
• Vul je relatienummer, postcode en pincode in. De pincode is standaard 0000. Als de medesupporter deze echter heeft aangepast, dan dien je de code bij hem of haar op te vragen;
• Klik op 'opslaan'. De medesupporter is nu gekoppeld en krijgt een bevestigingsmail op zijn of haar geregistreerde e-mailadres.

Let op: vanaf dit moment is het voor de medesupporter niet meer mogelijk om zelf kaarten te bestellen. Jij hebt als hoofdgebruiker namelijk de aankooprechten overgenomen van jouw groepsgenoot/-genoten.

Het is niet mogelijk om gebruikers te koppelen die zelf al één of meerdere accounts hebben gekoppeld.

Waar kan ik mijn gegevens wijzigen?
Je kan op twee manieren je gegevens wijzigen.

Via je RKC-account:
• Ga naar login.rkcwaalwijk.nl;
• Klik in je account op 'Update profiel'
• Je kunt nu je gegevens wijzigen.

Via je ticketshop-account:
• Ga naar ticketing.rkcwaalwijk.nl
• Klik in je ticketshop-account (rechtsboven) op je naam;
• Er verschijnt een dropdownmenu. Klik daarin op 'Mijn gegevens';
• Klik vervolgens op 'Bijwerken account';
• Je kunt nu je gegevens wijzigen.

Hoe kan ik het e-mailadres waarmee ik geregistreerd ben wijzigen?
Indien je het e-mailadres waarmee je geregistreerd bent wilt wijzigen, volg dan de volgende stappen:
• Ga naar login.rkcwaalwijk.nl;
• Klik op 'mijn profiel';
• Als je achter je e-mailadres op 'Wijzig' klikt, dan kun je jouw e-mailadres wijzigen.

Hoe vraag ik een clubkaart aan?
Een clubkaart is aan te vragen in onze fanshop of per mail (info@rkcwaalwijk.nl). Voor beide opties geldt dat je een geldig legitimatiebewijs dient mee te nemen of een kopie hiervan moet bijvoegen. Daarnaast hebben we jouw adresgegevens nodig. Een clubkaart is meestal binnen 2 tot 3 dagen aangemaakt, waarna je direct (online) tickets kunt bestellen.