Uitwedstrijden

We vinden het fantastisch om te zien hoeveel RKC'er wekelijks de Geelblauwen achterna reizen om hun verrichtingen door heel het land te volgen. Voor het aanschaffen van kaarten voor uitduels zijn een aantal reglementen van kracht. Alles omtrent het bezoeken van uitwedstrijden lees je hier!

Iedereen die een uitwedstrijd wil bezoeken dient in het bezit te zijn van een seizoenkaart of clubkaart. Bij enkele wedstrijden volstaat alleen een seizoenkaart. Dit varieert per duel en zal bij de kaartverkoopinformatie gecommuniceerd worden. De verkoop van omwisselbiljetten start, net als bij thuiswedstrijden, normaliter drie weken voorafgaand aan de wedstrijd. Indien de verkoopperiode afwijkt, bijvoorbeeld bij topduels, dan zullen wij hierover communiceren. Zowel de autokaarten als de buskaarten zijn verkrijgbaar voor uitduels bij RKC Waalwijk. Dit kan in de Fanshop en online via mijn.rkcwaalwijk.nl.

Van plan een awayday mee te maken?

Iedere seizoen- of clubkaarthouder kan met zijn of haar maar één ticket voor zichzelf kopen, er geldt dus 1-op-1 verkoop. Het is wel mogelijk dat één persoon met meerdere seizoenkaarten of clubkaarten een evenveel aantal kaarten kan aanschaffen, maar het is hierbij wel enorm belangrijk dat de eigenaar van de pas ook daadwerkelijk de uitwedstrijd gaat bezoeken. Zelf vier kaarten kopen en deze verspreiden is dus verboden en niet mogelijk.

Bij ieder uitvak wordt iedereen gecontroleerd of hij in het bezit is van een seizoenkaart of clubkaart, en of de naam op het identiteitsbewijs/paspoort overeenkomt met de naam op het omwisselbiljet. Wanneer op één van deze drie documenten een andere naam staat, kan deze persoon helaas geen toegang worden verleend en kan hij of zij dus niet de wedstrijd niet bezoeken. Deze regels zijn opgesteld door de KNVB en gelden dan ook voor iedere Eredivisieclub.

    Wat moet ik meenemen naar uitwedstrijden?
    • Geldig omwisselbiljet met jouw naam erop!
    • Jouw eigen seizoenkaart of clubkaart!
    • Jouw eigen identiteitsbewijs / paspoort!
    • Goede zin & humor!