Losse kaartverkoop

Wil jij ons RKC Waalwijk komen supporten in het Mandemakers Stadion, maar heb jij geen (seizoen)clubkaart? Leuk, we gaan per wedstrijd kijken wat er mogelijk is! Op deze pagina vind je alles over de mogelijkheden om losse kaarten te kopen. Afhankelijk van de wedstrijd kan er een (seizoen)clubkaartverplichting gelden. Lees hieronder wat deze verplichtingen inhouden en hoe jij aan jouw kaarten kan komen.  

(Seizoen)clubkaart-verplichting of vrije verkoop? 

Bij diverse thuiswedstrijden van RKC Waalwijk geldt een (seizoen)clubkaart-verplichting. Alleen een (seizoen)clubkaarthouder van RKC Waalwijk kan dan voor de desbetreffende wedstrijd kaarten kopen. De hoeveelheid die gekocht mogen worden per (seizoen)clubkaart is afhankelijk van de risicocategorie van de wedstrijd welke door de KNVB bepaald wordt. Of voor een wedstrijd een (seizoen)clubkaart-verplichting geldt en hoeveel kaarten en bijgekocht kunnen worden, wordt normaliter twee tot drie weken voorafgaand aan een wedstrijd gecommuniceerd via de officiële kanalen van RKC Waalwijk.

Ticketprijzen seizoen 2021-2022

Online

Kaarten kunnen online hier gekocht worden of via de officiële RKC Waalwijk App koopt. Online kopen heeft een financieel voordeel. Je bent € 2,50 per gekocht ticket voordeliger uit, dan wanneer je deze bij het stadion zou aanschaffen.

VAKPRIJS
GG€ 25
FF-HH€ 22,50
EE-ES-KC€ 20

LET OP: bij de topwedstrijden in het Mandemakers Stadion tegen Ajax, PSV, Feyenoord, AZ en Willem II geldt een ander tarief. Online: EE-ES-KC (€ 30,-), FF-HH (€ 33,75) en GG (€ 37,50). 

Fanshop & stadionkassa

Op wedstrijddagen zijn de stadionkassa’s anderhalf uur voor aanvang geopend. De Fanshop is twee uur voor het begin van de wedstrijd geopend voor merchandise & vragen.

VAKPRIJS
GG€ 27,50
FF-HH€ 25
EE-ES-KC€ 22,50

LET OP: bij de topwedstrijden in het Mandemakers Stadion tegen Ajax, PSV, Feyenoord, AZ en Willem II geldt een ander tarief. Fanshop: EE-ES-KC (€ 32,50), FF-HH (€ 35,-) en GG (€ 40,-).