Losse kaartverkoop

Wil jij ons RKC Waalwijk komen supporten in het Mandemakers Stadion, maar heb jij geen (seizoen)clubkaart? Leuk, we gaan per wedstrijd kijken wat er mogelijk is! Op deze pagina vind je alles over de mogelijkheden om losse kaarten te kopen. Afhankelijk van de wedstrijd kan er een (seizoen)clubkaartverplichting gelden. Lees hieronder wat deze verplichtingen inhouden en hoe jij aan jouw kaarten kan komen.  

(Seizoen)clubkaart-verplichting of vrije verkoop? 

Bij diverse thuiswedstrijden van RKC Waalwijk geldt een (seizoen)clubkaart-verplichting. Alleen een (seizoen)clubkaarthouder van RKC Waalwijk kan dan voor de desbetreffende wedstrijd kaarten kopen. De hoeveelheid die gekocht mogen worden per (seizoen)clubkaart is afhankelijk van de risicocategorie van de wedstrijd welke door de KNVB bepaald wordt. Of voor een wedstrijd een (seizoen)clubkaart-verplichting geldt en hoeveel kaarten en bijgekocht kunnen worden, wordt normaliter twee tot drie weken voorafgaand aan een wedstrijd gecommuniceerd via de officiële kanalen van RKC Waalwijk.

Ticketprijzen seizoen 2023-2024

Kaarten kunnen online hier gekocht worden of via de officiële RKC Waalwijk App koopt.

VAKPRIJS
ES-EE-KC€ 20
FF-HH€ 22,50
GG€ 25

LET OP: bij de topwedstrijden in het Mandemakers Stadion tegen Ajax, PSV, Feyenoord en AZ geldt een ander tarief: EE-ES-KC (€ 30,-), FF-HH (€ 35,-) en GG (€ 37,50). 

Kinderkaarten

RKC Waalwijk verkoopt voor haar jongere supporters ook kinderkaarten tegen een aantrekkelijk tarief. Deze kaarten gelden voor kinderen tot en met 12 jaar en zijn enkel verkrijgbaar in de RKC Waalwijk Fanshop.

VAKPRIJS
ES-EE-KC€ 10,-
FF-HH€ 12,50
GG€ 15,-

Bij een topwedstrijd tegen Ajax, PSV, Feyenoord en AZ wordt €2,50 extra gerekend.