eSporters

RKC Waalwijk beschikt op dit moment over één toptalent die de club vertegenwoordigt als eSporter. Jaap van Alphen is namens onze club actief in de eDivisie en is present op diverse (online) toernooien regionaal, nationaal en mondiaal.

Het talent valt onder de leiding van clubpartner Constrvct Artist Management. Alles weten over hem? Lees verder op deze pagina.

Jaap van Alphen
NaamJaap van Alphen
Gamename@messijaap
Leeftijd16 jaar
GeboorteplaatsWaalwijk
Instagramjaap_alphen
YouTubeJaap's YouTube kanaal 
Wie is Jaap van Alphen?

Jaap van Alphen (23-04-2004) is geboren en getogen in Waalwijk. Jaap is al jarenlang fan van RKC en vrijwel elke thuiswedstrijd te vinden in het stadion (vak ES), hij is daarom ook niet onbekend onder vele andere fans.

Buiten het trainen voor FIFA, het spelen van toernooien, participeren in de eDivisie en het bijwonen van events in de Gameroom, zit Jaap ook nog gewoon op de middelbare school. Heeft hij dan ook nog wel tijd voor andere hobby’s? Zeker! Naast het gamen is Jaap ook actief bij voetbalclub WSC en tennist hij graag.   

Op FIFA is Jaap te vinden onder de naam messijaap. Wie Jaap al via de stream heeft zien spelen, is het vast opgevallen dat zijn grootste kwaliteit ligt in verdedigen en de rust in het spel bewaren. Zijn mooiste moment in de eDivisie was zijn overwinning op Ajax, samen met medespeler Collin.