eSporters

RKC Waalwijk beschikt op dit moment over drie toptalenten die de club vertegenwoordigen als eSporter. Jaap van Alphen, Yanis van der Jagt en Yenthe Hermans zijn namens onze club actief in de eDivisie en zijn present op diverse (online) toernooien regionaal, nationaal en mondiaal.

Jaap van Alphen
NaamJaap van Alphen
Gamename@messijaap
WoonplaatsWaalwijk
Instagramjaap_alphen
YouTubeJaap's YouTube kanaal 
Yanis van der Jagt
NaamYanis van der Jagt
GamenaamRKC-Yanis
WoonplaatsVlissingen
Instagramyanis76543
YouTubeYanisFC
Yenthe Hermans
NaamYenthe Hermans
GamenaamAzizt_Yenthe
WoonplaatsDiepenbeek (Belgiƫ)
Instagramyenthehermans_
YouTubeYenthe Hermans

 

Hoofdsponsor MSI

MSI is sinds 2022 de trotse hoofdsponsor van RKC Waalwijk eSports. De marktleider op het gebied van gaming is daarmee de eerste officiĆ«le hoofd- en shirtsponsor voor het eSports-team van de Geelblauwen. Met hun expertise voorzien zij de eSporters van RKC Waalwijk onder andere van de beste PC-hardware en advies.

Sponsor MaxServ

MaxServ is al enige jaren sponsor van RKC Waalwijk en sinds 2023 ook van eSports. MaxServ is een technisch internetbureau uit Waalwijk en heeft als ontwikkelaar van de website van RKC Waalwijk veel techneuten in dienst die enthousiast worden van gamen. Een logische keuze dus om RKC Waalwijk eSports te sponsoren aangezien dit dicht bij onze interesses ligt. Wij wensen de eSporters heel veel succes komend seizoen!