eSporters

RKC Waalwijk beschikt op dit moment over twee toptalenten die de club vertegenwoordigen als eSporter. Jaap van Alphen en Leroy Miggels zijn namens onze club actief in de eDivisie en zijn present op diverse (online) toernooien regionaal, nationaal en mondiaal.

De talenten vallen onder de leiding van clubpartner Constrvct Artist Management. Alles weten over hen? Lees verder op deze pagina.

Jaap van Alphen
NaamJaap van Alphen
Gamename@messijaap
Leeftijd17 jaar
GeboorteplaatsWaalwijk
Instagramjaap_alphen
YouTubeJaap's YouTube kanaal 
Wie is Jaap van Alphen?

Jaap van Alphen (23-04-2004) is geboren en getogen in Waalwijk. Jaap is al jarenlang fan van RKC en vrijwel elke thuiswedstrijd te vinden in het stadion (vak ES), hij is daarom ook niet onbekend onder vele andere fans.

Buiten het trainen voor FIFA, het spelen van toernooien, participeren in de eDivisie en het bijwonen van events in de Gameroom, zit Jaap ook nog gewoon op de middelbare school. Heeft hij dan ook nog wel tijd voor andere hobby’s? Zeker! Naast het gamen is Jaap ook actief bij voetbalclub WSC en tennist hij graag.   

Op FIFA is Jaap te vinden onder de naam messijaap. Wie Jaap al via de stream heeft zien spelen, is het vast opgevallen dat zijn grootste kwaliteit ligt in verdedigen en de rust in het spel bewaren. Zijn mooiste moment in de eDivisie was zijn overwinning op Ajax, samen met medespeler Collin. 

Leroy Miggels
NaamLeroy Miggels
Gamenaambundledleroy
Leeftijd18 jaar
GeboorteplaatsHoensbroek
Instagramleroytjee
YouTubeLeroy's YouTube-kanaal
Wie is Leroy Miggels?

Leroy Miggels (17) komt op zijn beurt uit Hoensbroek. Leroy is geen onbekende binnen de eSportwereld. Afgelopen jaar was hij namelijk ook al actief in de eDivisie namens FC Emmen, waar hij mooie resultaten boekte. 

Leroy valt bij FIFA met name op door zijn sterke verdediging waar hij het iedere tegenstander lastig mee maakt. Momenteel is zijn favoriete team in de game het nationale elftal van Frankrijk en zullen tegenstanders hem vaak zijn favoriete skill zien doen: de elastico. 

Op FIFA is Leroy te vinden onder de naam bundledleroy. Ook zijn zijn verrichtingen namens RKC te volgen op Instagram en YouTube.