Bezoekersinformatie: RKC Waalwijk - N.E.C.

Zaterdagavond komt N.E.C. op bezoek in het Mandemakers Stadion. Op 18 maart om 21.00 uur is de aftrap van dit duel. RKC Waalwijk staat na een weekend zonder gespeeld te hebben nog steeds op de achtste plaats, terwijl N.E.C. maar één plek onder de Geelblauwen staat. Hieronder vind je alle informatie voor de ontmoeting met de Nijmegenaren.

80's Party

Het Willy Naessens Fanplein staat zaterdagavond in het teken van ´80's Party´. Het feest zal vóór de wedstrijd al van start gaan en hopelijk kunnen we dit na de wedstrijd voortzetten. Om 19.00 uur wordt het Fanplein geopend. 

Kaartverkoopinformatie

Tot aan de aftrap kun je in de fanshop terecht voor jouw kaartje en alle RKC Waalwijk fanartikelen! Voor dit duel kunnen er per seizoenkaart drie tickets bemachtigd worden en per clubkaart één. Online tickets zijn te koop via tickets.rkcwaalwijk.nl. Offline tickets voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar in de RKC Waalwijk Fanshop, waar ook kinderkaarten te koop zijn. Deze is geopend op maandag, woensdag & vrijdag van 09.00 - 12.00 uur & 13.00 - 17.00 uur.

Mandemakers Stadion = rook- & vuurwerk vrij!

Graag attendeert RKC Waalwijk haar supporters erop dat het Mandemakers Stadion rookvrij is! Ook vuurwerk is ten strengste verboden op het terrein.