Bezoekersinformatie RKC Waalwijk - N.E.C.

Morgenavond om 20.00 uur staat de volgende thuiswedstrijd tegen N.E.C. op het programma in speelronde 21 van de Eredivisie. Zien wij jou morgen in het Mandemakers Stadion tijdens de carnavalswedstrijd? Lees hieronder de bezoekersinformatie voor morgen.


Carnaval

Op 9 februari 20.00 uur wordt afgetrapt tegen N.E.C. Nijmegen voor de jaarlijkse carnavalswedstrijd! RKC Waalwijk zal in het speciaal ontworpen carnavalsshirt spelen. Na de wedstrijd feesten we door. Mo de Show zorgt voor een fantastische afsluiter van de avond in SportcafĂ© de Fietsentalling! Trap jij carnaval met vrienden en familie af tijdens deze carnavalsavond bij RKC Waalwijk? 

Tickets zijn te koop voor slechts â‚¬11,11. Mis het niet en scoor jouw tickets nog snel in de Fanshop of via de webshop!


Willy Naessens Fanplein

Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom op het Willy Naessens Fanplein, waar allerlei activiteiten georganiseerd worden. Wil jij kans maken op het carnavalsshirt van dit jaar? Probeer dan zo lang mogelijk op de rodeo te blijven zitten! Uiteraard is het ook mogelijk een hapje en drankje te scoren. 


Stadion open

De deuren van het Mandemakers Stadion openen om 18:30 uur. Zorg ervoor dat je je wedstrijdticket of seizoenkaart bij de hand hebt voor een vlotte doorstroom.

Let op: Er wordt momenteel gewerkt aan de weg op de Akkerlaan, vanaf de Bloemendaalweg tot aan de kruising op de Coubertinlaan. De omleiding is via de Ambrosiusweg, Burg. Smeelelaan en Groenewoudlaan.

Parkeren bij vv Baardwijk is mogelijk, maar houd er rekening mee dat je moet omrijden.


Samen rijden naar RKC Waalwijk met Slinger

Kom je met de auto naar het Mandemakers Stadion en heb je nog een plekje over? Of zoek je juist nog een rit naar Waalwijk? Via onze nieuwe carpooltool kun je makkelijk je rit naar het stadion regelen. Hoe het werkt? Bekijk dat hier!