Bezoekersinformatie RKC Waalwijk - Sparta Rotterdam

Morgenavond om 18.45 uur staat de volgende wedstrijd van het seizoen tegen Sparta Rotterdam op het programma in speelronde 19 van de Eredivisie. Kom jij naar het Mandemakers Stadion? Lees hieronder de bezoekersinformatie voor morgen.


Rikcy's Winterparadijs

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam is het Mandemakers Stadion gehuld in winterse sferen met Rikcy's Winterparadijs, dat vanaf 16.45 uur van start gaat op het Willy Naessens Fanplein! Tijdens Rikcy's Winterparadijs zullen er diverse activiteiten plaatsvinden voor alle leeftijden zoals: Een sneeuwballenwerper, een opblaasbare klim muur, ijspegel vangen en nog veel meer! Ook zullen er kraampjes zijn met verschillende lekkernijen. 


Willy Naessens Fanplein

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam is het Willy Naessens Fanplein geopend vanaf 16.45 uur. Ook in Sportcaf√© de Fietsenstalling √©n uiteraard de Fanshop ben je vanaf 16.45 uur van harte welkom! Kleed je warm aan en geniet op het Willy Naessens Fanplein van winterse lekkernijen en drankjes. Exclusieve RKC mutsen en sjaals zijn ook verkrijgbaar om jezelf warm te houden tijdens de match. 


Stadion open

De poorten van het Mandemakers Stadion openen zaterdag 27 januari om 18.45 uur. Zorg ervoor dat je je wedstrijdticket of seizoenkaart bij de hand hebt voor een vlotte doorstroom.

Let op: Er wordt momenteel gewerkt aan de weg op de Akkerlaan, dit vanaf de Bloemendaalweg tot aan de kruising op de Coubertinlaan. De omleiding is via de Ambrosiusweg, Burg. Smeelelaan en Groenewoudlaan.

Parkeren bij de Baardwijk is mogelijk, maar houd er rekening mee dat je moet omrijden. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij RKC Waalwijk - Sparta Rotterdam en samen een onvergetelijke voetbalavond te beleven!


Samen rijden naar RKC Waalwijk met Slinger

Kom je met de auto naar het Mandemakers Stadion en heb je nog een plekje over? Of zoek je juist nog een rit naar Waalwijk? Via onze nieuwe carpooltool kun je makkelijk je rit naar het stadion regelen. Hoe het werkt? Bekijk dat hier!