Kaartverkoopinformatie FC Emmen, Fortuna Sittard & PSV

De kaartverkoop van de wedstrijden RKC Waalwijk – FC Emmen (zaterdag 28 januari om 18.45 uur), RKC Waalwijk – Fortuna Sittard (vrijdag 17 februari om 20.00 uur) en RKC Waalwijk – PSV (zondag 5 maart om 14.30 uur) is van start gegaan!

RKC Waalwijk - FC Emmen

Op zaterdag 28 januari neemt RKC Waalwijk het in het Mandemakers Stadion om 18.45 uur op tegen FC Emmen. Voor dit duel kunnen per seizoenkaart en per clubkaart vier tickets gekocht worden. Online tickets zijn te koop via tickets.rkcwaalwijk.nl. Offline tickets zijn verkrijgbaar in de RKC Waalwijk Fanshop, waar ook kinderkaarten te koop zijn. De RKC Waalwijk Fanshop is geopend op maandag, woensdag & vrijdag van 09.00 - 12.00 uur & 13.00 - 17.00 uur. Ook op de wedstrijddag kan je hier, vanaf 1,5 uur voor de aftrap, nog terecht voor je kaarten en het scoren van jouw merchandise!

RKC Waalwijk - Fortuna Sittard

Ook voor de carnavalskraker tegen Fortuna Sittard op 17 februari om 20.00 uur kan je nu je kaarten bemachtigen. Als speciale carnavalsactie zijn alle volwassentickets voor maar €11,11 verkrijgbaar! Kinderkaarten kosten €10,- en zijn alleen verkrijgbaar in de RKC Waalwijk Fanshop. Voor deze wedstrijd geldt dat er per seizoenkaart vier tickets gekocht kunnen worden. Per clubkaart kunnen voor deze wedstrijd twee tickets gekocht worden.

Brabantse derby: RKC Waalwijk - PSV

Voor de Brabantse derby tegen PSV op zondag 5 maart om 14.30 uur geldt het tarief van topwedstrijden. Voor deze wedstrijd geldt dat er per seizoenkaart vier tickets gekocht kunnen worden. Per clubkaart kunnen voor deze wedstrijd twee tickets gekocht worden. Door de te verwachten drukte is ook vak JJ geopend, wat betekent dat er meer kaarten beschikbaar zullen zijn!