Samen feestvieren, bouwen en verbinden, as ge mar vuruit gaot!

RKC Waalwijk is trots om aan te kondigen dat, in lijn met de jaarlijkse traditie, ons unieke carnavalsshirt dit jaar weer gelanceerd is! De slogan van dit jaar in Schoenlapperslaand is: "As ge mar vuruit gaot!".

Lancering van het carnavalsshirt

Op de magische tijd 11.11 uur kondigden wij met enthousiasme aan dat, in samenwerking met Stanno, ons unieke carnavalstenue weer een feit is!  Dit shirt, met als basis een mix van de traditionele kleuren rood, geel en blauw, wordt gedragen tijdens de wedstrijd tegen N.E.C. op vrijdag 9 februari in het Mandemakers Stadion.

RKC Waalwijk x De Tekswippers

Dit jaar vieren we niet alleen carnaval, maar eren we ook de inzet van onze lokale carnavalsverenigingen. Zij vormen de basis van carnaval in Schoenlapperslaand, vol passie, trots en creativiteit. In samenwerking met carnavalsvereniging ‘De Tekswippers’ werd de carnavalswagen, waarvan details zichtbaar in de lanceringsvideo, gebouwd. Wil je de wagen in het echt bewonderen? Kom dan naar de carnavalsoptocht in Waalwijk op zondag 11 februari.

Details

Het tenue laat verschillende elementen terugkomen waarin de verbinding tussen feest, voetbal en Waalwijk zichtbaar is. Het RKC-logo is speciaal voor deze gelegenheid in carnavalsstijl herontworpen en terug te zien op zowel het shirt als de broek. Het tenue is in beperkte oplage verkrijgbaar en kan aangeschaft worden in onze webshop en Fanshop.

Laten we samen feestvieren, bouwen en verbinden. #RKCarnaval "As ge mar vuruit gaot!"