Cultuur

Cultuur - Club - RKC Waalwijk

Volgende wedstrijd


Vitesse


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
11 April 2020, 18:30
Gelredome, Arnhem

 

Missie
RKC Waalwijk is een transparante en gepassioneerde betaaldvoetbalorganisatie in Noord Brabant die structureel professioneel voetbal speelt in de top van de Eerste Divisie, met af en toe een verblijf in de Eredivisie, om zodoende optimaal te voorzien in de sportieve, economische en sociale behoeften van alle doelgroepen (personeel, supporters, sponsors en vrijwilligers) van de club.

Visie
Als transparante betaaldvoetbalorganisatie geven wij op een professionele doch familiaire wijze invulling aan de behoeften van de regio Waalwijk als het gaat om het spelen van betaald voetbal, het bewaken en uitstralen van onze identiteit, het bieden van een platform voor business en het inzetten van onze identiteitskracht voor sociaal maatschappelijke doeleinden.

Kernwaarden
RKC Waalwijk staat voor ontwikkeling, is creatief, ambitieus en een verbinding in De Langstraat, en brengt dit op professionele wijze tot uiting.

You’ll Never Wolluk Alone
RKC Waalwijk is er voor haar omgeving, laat zich zien in de samenleving. RKC Waalwijk neemt haar positie in de samenleving in door samen te werken met maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven, de gemeentebesturen, de samenleving, de supporters en de KNVB.

Door krachten te bundelen, kan de maatschappelijke functie van RKC Waalwijk in de toekomst verder groeien. Niemand hoeft in deze alleen te staan, is de mening toegedaan. 

Contactformulier

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.