Placering vak EE

Eerder communiceerden we dat de club een nieuw ticketingsysteem gaat gebruiken en daarbij zal vak EE vanaf seizoen 2023-2024 geplaceerd worden. Dit betekent dat je een vaste, genummerde plek krijgt in vak EE. Dit is ook zichtbaar op jouw seizoenkaart. Bekijk de plattegrond hieronder en lees hoe jij je stoel kan claimen!

Vakken

Uiteraard willen we onze trouwe supporters van vak EE de mogelijkheid bieden om als eerste een specifieke stoel* te claimen. Vanaf vrijdag 2 juni 13.00 uur is het daarom mogelijk online jouw seizoenkaart te verlengen. Dit doe je door eerst in te loggen en vervolgens via knop hieronder jouw voorkeursstoel te claimen en jouw seizoenkaart te kopen.

*We streven ernaar iedereen de door hem/haar aangewezen plek te kunnen toewijzen, maar kunnen hier vooraf geen garantie op geven. 

Prijzen seizoenkaart vak EE 23'/24'

Reguliert/m 12 jaart/m 17 jaar65+
€225,00€145,00€185,00€205,00

Meerdere seizoenkaarten samen verlengen
Om een seizoenkaart voor iemand anders te verlengen moet het account van deze supporter gekoppeld zijn aan jouw account.

Indien je een vriend of familielid aan jouw account wil koppelen, moet je onderstaande stappen volgen:
• Log in op jouw RKC-account via ticketing.rkcwaalwijk.nl;
• Ga in je account naar het tabblad 'Familie/vrienden koppelen'
• Vul je relatienummer, postcode en pincode in. De pincode is standaard 0000. Als de medesupporter deze echter heeft aangepast, dan dien je de code bij hem of haar op te vragen;
• Klik op 'opslaan'. De medesupporter is nu gekoppeld en krijgt een bevestigingsmail op zijn of haar geregistreerde e-mailadres.

Vanaf dit moment is het voor de medesupporter niet meer mogelijk om zelf kaarten te bestellen.
Het is niet mogelijk om medesupporters te koppelen die zelf al één of meerdere accounts hebben gekoppeld.

Let op: Mocht je met een groep bij elkaar willen zitten, zorg dan dat je dit op tijd met elkaar afstemt en op het hierboven aangegeven tijdstip klaar bent om te verlengen. Verlengen in deze periode is exclusief voor seizoenkaarthouders op vak EE, voor seizoenkaarthouders op andere vakken is het in deze periode niet mogelijk een seizoenkaart op EE te kopen. 

Hieronder vind je een instructievideo voor het verlengen met een account dat al gekoppeld is aan dat van jou (bestaande relatie) en een instructievideo voor het maken van een nieuwe koppeling (nieuwe relatie) in combinatie met het verlengen.

Mocht het onverhoopt niet lukken om jouw seizoenkaart online te verlengen dan is het mogelijk dit in de Fanshop te doen. Dit kan op zaterdag 3 juni van 13.00 – 17.00 uur. Houd hierbij rekening met eventueel lange wachttijden.  

Mochten er naar aanleiding van dit bericht onduidelijkheden zijn, neem dan contact op via info@rkcwaalwijk.nl