Josemar Makiavala versterkt voorhoede van RKC Waalwijk


RKC Waalwijk heeft zich per direct versterkt met aanvaller Josemar Makiavala. De 23-jarige spits speelt de resterende wedstrijden van het seizoen op amateurbasis voor de Geelblauwen.


Algemeen directeur Remco Oversier is enthousiast over de komst van Makiavala: “Josemar is een speler met veel kwaliteiten, dat heeft hij in het verleden reeds bewezen. Hij is de laatste jaren getergd door blessureleed maar traint inmiddels met de selectie mee en is bijna wedstrijdfit. We zijn erg te spreken over wat hij tot nu toe op de trainingen laat zien en we hebben er dan ook alle vertrouwen in dat hij een versterking zal zijn voor het resterende seizoen.”

Josemar Makiavala werd opgeleid bij PSV en maakte zijn debuut in het betaald voetbal bij FC Eindhoven. In totaal speelde hij 33 wedstrijden in dienst van de Eindhovenaren, waarvan 32 duels in de Jupiler League en één Play-off wedstrijd. Hij startte 16 keer in de basis en kwam 17 keer als invaller in het veld. Gedurende deze periode wist Makiavala negen keer het net te vinden.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Jong FC Utrecht


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Divisie
28 Januari 2019, 20:00
Stadion De Galgenwaard, Utrecht

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Voetbaluitslagen.com Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl Voetbaluitslagen.com e-kortingscode.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.