Nando Wormgoor tekent 2-jarig contract bij RKC Waalwijk


Verdediger Nando Wormgoor is ook de komende twee seizoenen RKC-er. De 23-jarige verdediger die momenteel gehuurd wordt van FC Dordrecht tekent een contract voor twee jaar, welke vanaf het seizoen 2015-2016 van kracht zal gaan.

Algemeen directeur Remco Oversier is zeer verheugd met de verbintenis: “Nando heeft laten zien dat hij over specifieke kwaliteiten beschikt en bovendien past hij goed in de toekomstvisie van RKC Waalwijk. Ondanks interesse van verschillende clubs kiest Nando bewust voor RKC Waalwijk, omdat hij hier het vertrouwen en de ruimte krijgt om zich verder te ontwikkelen.”

Wormgoor kwam in de winterstop over van Eredivisionist FC Dordrecht, waar hij op weinig speeltijd kon rekenen. Hij maakte zijn debuut voor de Geelblauwen op 16 januari 2015, toen hij in de slotfase van de wedstrijd mocht invallen tegen Roda JC. Op 7 maart 2015 startte Wormgoor voor het eerst in de basis en is sindsdien een vaste kracht in de formatie van Peter van den Berg. Inmiddels startte Wormgoor negen wedstrijden in de basis in dienst van de Waalwijkers.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Jong FC Utrecht


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Divisie
28 Januari 2019, 20:00
Stadion De Galgenwaard, Utrecht

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Voetbaluitslagen.com Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl Voetbaluitslagen.com e-kortingscode.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.