Sponsoren beleven gezellige en informatieve middag dankzij Autotoertocht


Beste businessclubleden,

RKC Waalwijk heeft 10 maart j.l. wederom een succesvolle  Autotoertocht georganiseerd. De deelnemers verzamelden bij het Mandemakers Stadion en de meesten waren er al vroeg bij om de in het oog springende bolides te bewonderen.

Nadat Manon Bouwman de dag officieel had geopend werd de onderverdeling van de auto’s bekend gemaakt. Vanaf dat moment splitsten de deelnemers zich op en door middel van een ‘bolletje-pijltje’ route konden onze sponsoren bij het juiste bedrijf aankomen. Tijdens de tocht moesten de deelnemers ook vragen beantwoorden over de participerende bedrijven, dit om meer over elkaars organisaties te weten te komen.

De ene helft van de deelnemers bezochten eerst het gebouw van Maton Groep en daarna de schoenenfabriek van Greve Schoenen, de andere helft deed dit in tegengestelde volgorde.

Bij Maton Groep kregen onze sponsoren een presentatie  over de werkzaamheden binnen Maton Groep, gevolgd door een rondleiding over het bedrijventerrein. Daarnaast werden er gerechten klaar gemaakt, o.a. een zalm-/carpacciosalade en overheerlijke saté. Tijdens het eten deed zich een mooie mogelijkheid voor om te netwerken onder de sponsoren. Nadat de deelnemers met een voldaan gevoel vertrokken bij Maton Groep kregen zij een andere auto tot hun beschikking om hun weg voort te zetten.

De andere bestemming was de werkplaats van Greve Schoenen. De sponsoren werden verwelkomd in het atelier van Greve Schoenen. Hier werd de opbouw, de historie en het succes van het bedrijf uitgelegd. De familie Greve is in de loop van de geschiedenis met meerdere generaties in het bedrijf actief gebleven. In de werkplaats van Greve Schoenen kregen de deelnemers van de Autotoertocht een uitleg over de bouw van de schoenen.Een andere werknemer demonstreerde hoe de schoenen gekleurd worden. Het bijzondere aan Greve Schoenen is dat de schoenen nog met de hand worden gemaakt.

Na het bezichtigen van beide locaties reden de deelnemers terug naar het Mandemakers Stadion. Daar werd gedineerd en voorafgaand aan het diner werden de winnaars van de quiz bekend gemaakt. De winnaars (Arjan Rens & Reinald van den Heuvel) konden genieten van een fles wijn en nogmaals een weekend de beschikking over één van de auto’s die Van Mossel Groep beschikbaar stelde.

De organisatie wil iedereen, in het bijzonder sponsoren Renova Waalwijk, Van Mossel Groep, VOS Citroën, Maton Groep en Greve Schoenen,  bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze geslaagde dag en wij hopen dat alle deelnemers hebben genoten!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

NEC

Jupiler League
2 Maart 2018, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

SEIZOENCLUBCARD

2017 - 2018